Хванаха в крачка младежи, докато крадат от магазин в Равда

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:17 / 01.08.2019
1030
Младежи от Враца са хванати в крачка, докато крадат от магазин на морето. Престъплението е извършено на 30 юли в Равда. Малко след 22 часа момиче и момче влезли в магазин за очила в курорта. След като мадамата пробвала няколко чифта, двамата излезли от магазина, без да си купят нищо, пише BulNews.bg. В последствие собствениците на обекта видели на записите от охранителните камери, че всъщност младежите си взели очила, но на аванта.

Докато девойката се оглеждала с различни модели, приятелят й напъхал един чифт под блузата си. След това двамата се изнизали от обекта. Още същата вечер служителите в магазина разбрали кои са крадците и къде са настанени. Те били отседнали в къща в селцето, а регистрацията била на името на Десислава Иванова, на 25 години, от Враца. Момчето не било регистрирано и самоличността му не е известна. Магазинерите се свързали с девойката и я помолили да върне откраднатата стока. Още на следващата сутрин обаче двойката се изнесла и така и не върнали очилата.

Постъпката на младежите от Враца е тотална изцепка, тъй като цената на откраднатия артикул е едва 10 лева. По тази причина собствениците на магазина в Равда не са подали сигнал в полицията за престъплението. Те обаче разпространиха кадри от записите на камерите, които показват точно как е извършена кражбата. Хората смятат, че срама от постъпката е достатъчно тежко наказание за двамата бандити.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Справедливост след тежки катастрофи: Ще има ли по-бързо правосъди...
Служебният министър на туризма каза ще има ли поскъпване на шезло...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Моторист е загинал при катастрофа в Лясковец
Служебният здравен министър: Имаме данни за епидемично разпростра...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).