Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Играта на криеница в магазините на IKEA се превръща в нещо нормално
Автор: Гено Петров 08:42 / 18.09.2019Коментари (1)1129
©
В Пловдив все още няма магазин на IKEA, но ако все пак сте влизали в този магазин (особено ако е бил в чужбина), да знаете, че има голяма вероятност да се загубите. Лабиринти, еднакви коридори, със сигурност всяко едно посещение е по-дълго от предвиденото. Шегата настрана, но това е едно на ръка. Става още по-неприятно, когато посещаваш IKEA със съпругата.  Да се луташ като овца из безкрайните коридори на магазина е за предпочитане, от това да спориш с жена си каква нова мебел да купите от безкрайните коридори на магазина.

Някои забавни персони са измислили начин да усвоят грамадното пространство на магазина. За тази цел са използвали, разбира се, социалните мрежи. Организирано е събития -  новаторско и единствено по рода си. Мястото е магазин на IKEA в Глазгоу, а същността на събитието - игра на криеница в споменатия магазин. То, хубаво, ама, за събитието се отбелязват, че ще присъстват около 10 000 души. Това е доста народ, дори и за магазин с размерите на IKEA.

По принцип за служителите на IKEA клиентът е със статута на божество. Щом даже им е разрешено да се излежават на матраците колкото им сърце поиска, работата е наистина сериозна. Идеята за игра на криеница в магазина обаче никак не се харесва на шефа на филиала в Глазгоу - Роб Купър. Като разбира за събитието  по най-бързия начин се обажда на полицията. Това е първият случай изобщо, в който полицията е извикана да предотвратява игра на криеница. По случая той казва:

"Поласкани сме, че е организирано такова мащабно събитие в нашия магазин. Безопасността на нашите клиенти обаче е на първо място. Искаме да гарантираме безопасна среда за другите ни клиенти. Не можехме да допуснем нещо да се случи с тях.Затова и помолихме полицията за съдействие."

И така става тя една. Стотици хора са се били скрили под леглата в шкафове, гардероби и прочее. Голяма част от полицията ги търси, а друга част от пазителите на реда е застанала на входа и не пуска хората, които искат да да присъстват на "събитието". Забавно за хората с чувство за хумор, мъка и досада за всички останали.

Проблемът е, че такъв тип събития трудно се контролират. Няма как по лесния начин да спреш или да забраниш такъв тип събития. Много хора следват примера от събитието в Глазгоу. Игра на криеница е организирана в магазини на IKEA в Чехия, Белгия, Холандия. Скоро може и в България...

А зевзеците пък просто иската да се забавляват с мащабите и размера на  магазини IKEA.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 18.09.2019 г.
0
 
 
Другия път gang-bang party.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: