Има ли проблем с изплащането на пенсиите? Новият шеф на пощите лично направи проверка

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:50 / 09.05.2022
1107
Още в първия ден на изплащане на пенсиите новият главен изпълнителен директор на "Български пощи“ Богдан Теофанидис поиска лично да се увери, че създадената от новото ръководство организация работи, съобщават от институцията.

Както вече бе съобщено, заради технически затруднения, причинени от кибератаката по системите на "Български пощи“, пенсиите и този месец се изплащат по списъци по ведомост и по настоящ адрес, регистриран в НОИ. За да не се допускат грешки, предоставените от НОИ списъци внимателно се проверяват.

Направената проверка в ранния следобед установи, че традиционните сутрешни струпвания са преминали и работният ден протича спокойно.

Богдан Теофанидис разговаря както със служителите, така и с клиентите на пощенските клонове. Служителите на станцията споделиха, че макар и по-бавно, се справят с изплащането на пенсиите и увериха, че всеки пенсионер ще си получи пенсията. От името на новото ръководство директорът на "Български пощи“ се извини лично на възрастните хора за причиненото неудобство и увери, че правят всичко по силите си пощите да заработят на пълен капацитет възможно най-скоро.

Малко по-рано днес в Пловдив стана ясно, че има нов неочакван проблем за някои пенсионери, парите им не идват.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Производител: Не може млякото да ми го изкупуват на 80-90 ст., а ...
"Политическата коректност" на господин Пеевски - истинската полит...
Експерт посъветва: Не бързайте със смяната на зимните гуми
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения. Щ...
Две години по-късно: КЗК ни обясни защо се стигна до бой за олио ...
Лековит извор, за който от векове се носят легенди


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).