Има много задържани след дивашко меле между 20 души!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (3)
12:29 / 27.07.2018
1656
Служителите на реда предотвратиха разрастването на скандал между две фамилии, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР - Пловдив. Около 20 часа снощи постъпил сигнал, че заради битови неуредици в Карлово се скарали представители на две семейства, живущи в къщи на калкан на ул. "Божур“. Насочените веднага към мястото екипи на районното управление и пловдивския сектор "Специализирани полицейски сили“ заварили около 20 души да се замерят взаимно с твърди предмети пред погледите на множество техни съседи. В резултат на бързите им действия масовото сбиване било предотвратено, без да има сериозни последици.

Шестима от подбудителите на конфликта, по трима мъже от всяко семейство на възраст между 24 и 41 години, са задържани в полицейския арест за едно денонощие. Образувани са две бързи производства по чл. 325 от НК. Други 8 участници били предупредени с писмени протоколи по чл. 65 от ЗМВР, а на един е съставен акт по Закона за българските лични документи. Работата по случая продължава под наблюдението на Районна прокуратура – Карлово.

Виж коментарите (3)
Още новини от Национални новини:
Има ли причина да се притесняваме за цените на горивата по празни...
Проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
Дезинформация: Кой лъже за ваксините срещу коклюш?
Банкери предупредиха: Лихвите по депозитите ще се вдигнат!
Бойко Борисов: Всеки документ се пращаше на Лена да провери дали ...
Делян Добрев: Всеки път, когато са ме викали в кабинета на Пеевск...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).