Inbet вече стъпи на родния пазар, а регистрацията в платформата е изключително лесна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:44 / 28.04.2022
1038
Любителите на онлайн залозите и казиното у нас вече имат нов повод за усмивки. Причината за това е навлизането на поредния нов участник в букмейкърските среди – Inbet!

По всичко изглежда, че компанията съвсем скоро ще се превърне от дебютант в тези среди в лидер сред букмейкърите в страната, тъй като има доста сериозен опит зад гърба си.

Inbet е бранд с редица успехи и традиции на родния хазартен пазар. Компанията вече е силно разпознаваема в България заради това, че притежава игрални зали и спортни барове в над пет града у нас. Новата цел на хазартния оператор е да предложи качествени услуги и онлайн, като ще стартира в интернет пространството с множество невероятни бонуси и разнообразни залози.

За да може да се впуснете в приключенията и игрите на Inbet, ще трябва единствено да си направите регистрация и да верифицирате своя профил. Това става изключително бързо и лесно, а процесът е максимално опростен и няма да се сблъскате с неясни изисквания за попълване на информация, бавна обратна връзка и утежнени формуляри за попълване на всякакви данни.

Страницата за създаване на нов профил в Inbet Online се отваря с помощта на едноименния бутон на началната страница. Процедурата е сходна с тази на други брандове, като изисква да предоставите адрес, телефон и ЕГН, а също така трябва да изберете и вашите данни за вход.

Всяко лице, навършило пълнолетие, което няма друг акаунт в платформата, може да попълни своите данни и да се впусне в игра през компютър или мобилно устройство. За да стартирате играта си на платформата, е задължително всички полета да бъдат попълнени с точна и коректна информация за вас.

Когато отворите  вашата сметка в платформата, вече нищо няма да ви спира да депозирате средства в нея и да започнете своето невероятно приключение и препускане в сайта на Inbet!

Най-новият букмейкър у нас успя да изгради името си чрез отличните си оферти и предложения в своите физически игрални зали. Сега обаче компанията стъпва смело и в онлайн пространството и е напът да се превърне в един от лидерите на родния пазар!

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Производител: Не може млякото да ми го изкупуват на 80-90 ст., а ...
"Политическата коректност" на господин Пеевски - истинската полит...
Експерт посъветва: Не бързайте със смяната на зимните гуми
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения. Щ...
Две години по-късно: КЗК ни обясни защо се стигна до бой за олио ...
Лековит извор, за който от векове се носят легенди


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).