Инцидент завърши с хепиенд и много срам

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:57 / 31.08.2022
626
Досега не бяхме виждали подобен инцидент, който за щастие на потърпевшия завърши с хепиенд и разбира се, с много срам. Случката е отпреди седмица по време на организирано събитие в калифорнийския град Сакраменто, САЩ.

Докато червен Ford Mustang прави донъти на метри от голяма публика момче се доближава опасно близо до дрифтиращата кола. След което тя го блъска и момчето се озовава под масъл кара, който със задна дясна гума преминава през него, при това на доста високи обороти.

Като по чудо момчето се изправя на крака, но със свалени панталони. Публиката реагира изключително инфантилно, като го обгражда и дебилно го снима с телефоните си.

Не се знае в крайна сметка какво е състоянието на пострадалото момче, но със сигурност е изпитало голяма болка, а за срама да не говорим, пише dizzyriders.bg.

От друга страна шофьорът може да бъде запитан защо не спря да върти гуми, след като блъска момчето челно и можеше да опита да спре преди да го прегази. Но светът е пълен с идиоти, така че в случаят виждаме двама от тях.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Спиралата на борчовете и защо затънахме до над 420 млн. лева необ...
Шкварек след изтеклия запис: С кои, по-точно, олигарси се борят П...
"Кеш в торби": Изтече скандален запис между Кирил Петков, Асен Ва...
Зрелостници сигнализираха за проблеми и на втората задължителна м...
Гърмежи и валежи до часове
БНБ затяга критериите за отпускане на ипотечни кредити: Ето какви...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).