Интензивен трафик по пътищата заради почивните дни

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:18 / 28.02.2015
648
Предстоят четири почивни дни. Очаква се интензивен трафик по пътищата. От КАТ съветват шофьорите да бъдат внимателни, да карат със скорост, съобразена с пътните условия.

На места ще превалява дъжд, очаква се пътната настилка да бъде мокра. Допълнителни екипи ще следят за реда по пътищата на страната. Четвърт милион българи вече напуснаха домовете си за почивните дни.

На входовете и изходите на столицата също патрулират допълнителни екипи. Още вчера по автомагистралите движението на тежкотоварни автомобили над 12 тона беше ограничено. Мярката ще бъде в сила отново във вторник, 3 март, от 14.00 до 20.00 часа, съобщават от Агенция "Пътна инфраструктура".

Ограничението няма да важи за камиони, които превозват бързоразвалящи се хранителни продукти, живи животни и опасни товари.

В празничните дни БДЖ ще осигури допълнителни вагони за 114 влака. Целта е по-удобното придвижване на пътниците в навечерието на националния празник. Става дума за 9000 допълнителни места във влаковете по най-натоварените маршрути у нас.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Производител: Не може млякото да ми го изкупуват на 80-90 ст., а ...
"Политическата коректност" на господин Пеевски - истинската полит...
Експерт посъветва: Не бързайте със смяната на зимните гуми
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения. Щ...
Две години по-късно: КЗК ни обясни защо се стигна до бой за олио ...
Лековит извор, за който от векове се носят легенди


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).