Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Интересно предложение заема мислите на една зодия
Автор: Екип Varna24.bg 08:51 / 18.09.2020Коментари (0)1359
©
Дневен хороскоп за петък, 18.09, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Поривът ви към успех е резултатен, завършвате планираните задачи, но днес ще събудите завист на работното си място. Не е изключено да си създадете проблеми с колегите и вашите началници.  Внимавайте и преценете добре вашите нови познати, ако имате намерение да ги привлечете в съвместни делови проекти. Денят е благоприятен за вас, скъпи жени. Съдбата им обещава нови романтични запознанства. Опитайте се да изгладите отношенията си с любимите си хора, особено ако снощи сте получили отказ за сексуални удоволствия. 

ТЕЛЕЦ

Предпазвайте се от рисковани действия, създаващи ви недоразумения, които ще предизвикате сами. Премълчавайте, дори и когато сте прави, защото спорът няма да приключи във ваша полза. На вашето работно място приключете със започнатите задачи без да изразявате недоволството си. Бъдете отговорни към задълженията си. Ако сте решили да сключвате брак по сметка, днес можете да срещнете подходящия партньор. Помислете си дали това е мечтаното от вас щастие. За да сте сигурни, че ще впечатлите сексуалните си партньори, се съобразявайте с желанието им в леглото.

БЛИЗНАЦИ

В този ден сте устремени към материални успехи, но нека устремът ви е премерен, заради годината на Уран, която наказва некоректните действия. Не прекалявайте с настояването да се заемете сами  със  задачите, които трябва да бъдат разпределени между колегите ви. Пътувайте, само ако сте сигурни, че в този ден ще осъществите желана и значима за вас  делова среща. Прибързаността в разговорите с любимите ви хора е причина за неразбирателство. Не са уверени в чувствата ви и искат да се разделите. Няма да сте готови за сексуални удоволствия вечерта, а това е още един повод за разправия. По-добре не ги пропускайте.

РАК

Ако сте си взели отпуск не е изключено да ви повикат спешно на вашето работно място, за да обсъдите важни точки по новите проекти на ваш колега. Ако срещнете трудности и по-бавно се справите със  задачите си, приемете, че така се предпазвате от грешки и от рисковани начинания. Пазете се от влиянието на ваши близки, които искат на всяка цена да ви подтикнат към нови запознанства, дори и ако сте сключили брак. Не одобряват интимната ви връзка. Опитите им да ви разведат и обвържат с нежелан от вас партньор ви депресират.

ЛЪВ

Бъдете добронамерени на работното място и не спорете с колегите си. Ако някой ви е засегнал не се ядосвайте, а си помислете, дали причината не е във ваши действия. Погрижете се за обогатяване с нови знания. Следобед очаквайте новина, свързана с работата ви, която ще ви изненада приятно. В разговорите с любимите ви хора не трябва да се прокрадват и най-малките съмнения за изневяра. Не ревнувайте без причина. Не се колебайте да докажете колко сте всеотдайни в чувствата си и си доставете незабравими сексуални наслади.

ДЕВА

Наложете си да изтърпите критиката на вашия началник, ако е градивна и заслужена. Приемете забележките му без да се противопоставяте. Не се изненадвайте, ако ваш влиятелен познат точно в този ден реши да ви занимава с финансовите си планове. Денят е благоприятен за делови запознанства. Възможни са усложнения в личния живот или любовни разочарования. Не се впускайте импулсивно в нова романтична връзка. Не си позволявайте сексуални забежки извън семейството, защото вечерта няма да сте във форма в леглото и ще ви разкрият.

ВЕЗНИ

Неочаквано и за вас ще ви направят интересно делово предложение, което не бива да приемате, преди да сте го споделили с вашите началници или делови партньори  Избягвайте конфликтите. Вместо да си създавате проблеми на работното място, премълчавайте и се заемете със задачите си. В личният живот може да настъпи охлаждане на чувствата,  заради недоразумения с интимната ви половинка и да попречи да бъдете щастливи в любовта. Имате възможност да си създадете условия за спокойни интимни мигове и здравословен секс.

СКОРПИОН

Прибързаността днес е във ваша вреда. Важна среща насрочена отдавна за този ден ви подтиква към промени в професионално отношение, но мислете с разума си. Не се колебайте да ги осъществите, ако сте сигурни, че няма да ви донесат разочарования и загуби. На работното място ще се справите със задачите и с трудностите без намесата на колегите ви. Ревността ви е надхвърлила позволените граници и ви пречи да прецените правилно чувствата си. Не сте единствените, които се отдават на сексуални изживявания със случайни партньори, но днес те ви гарантират инфекции и болести.

СТРЕЛЕЦ

Не се захващайте с рисковани занимания, дори и да са примамливи. Откажете предложенията да се включите в съдружие или съвместен бизнес. Неочаквани проблеми ще попречат да подготвите за подпис документите за сделка на недвижим имот, заради пречки от страна на ваши конкуренти. Влюбени сте, но и неуверени в чувствата си. Отново рискувате да изневерите, само за да изпитате силата им, но ще си навредите. Ако изневярата се състои само в обяд или вечеря, не е фатално, но не си позволявайте сексуален контакт.

КОЗИРОГ

Постарайте се да докажете на колегите си, че сте готови да им помогнете, въпреки несъгласието ви с час от техните предложения и с тяхното мнение за осъществяването им. Не позволявайте да се разгорят нови конфликти, въпреки че сте в правото си. Ако се налага да започнете ремонт у дома, направете крачката днес. Деловите ви срещи са успешни. Очаквайте нови запознанства и неочаквани и незабравими романтични приключения. Семейните жени да не изневеряват. Желанието за сексуални наслади с друг партньор е повод за неразрешими проблеми с брачния партньор.

ВОДОЛЕЙ

Използвайте деня, за да подредите документите си и да се справите с хаоса, който сте създали заради липса на време, особено ако ви очаква ревизия. Подарете вещите, които няма да използвате. В този ден бизнесмените не бива да договарят участие в нови проекти и обвързване в съдружие, за да не се провалят. В интимните отношения се радвате на приятни изживявания. Не допускайте ревност или интриги да съсипят хармонията помежду ви. Въпреки, че сте уморени от напрегнатия работен ден, сексът ще ви помогне да се възстановите бързо.

РИБИ

През целия ден се справяте бързо и без затруднение с всичките си задачи. Появата на неочаквани трудности е възможна, ако замислените нови задачи са свързани с непредвиден риск. На работното място помислите за новите си идеи и направете малка крачка към тяхната реализация, ако сте сигурни, че няма да претърпите финансови загуби. Не споделяйте с околните любовта си, за да не изживеете разочарование заради опитите на неприятели да блокират личния ви живот. Не пропускайте да докажете на любимите си хора, че сексуалният ви живот с тях е удоволствие за вас.



Още по темата: общо новини по темата: 576
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/96 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
Интегриран градски транспорт на Варна
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: