Йотова: Въпреки всички трудности българският бизнес бележи добри резултати

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:07 / 16.11.2022
421
Въпреки кризите, които следват една след друга – икономическа, социална, политическа, въпреки всички трудности, с които се сблъсква всекидневно, българският бизнес бележи много добри резултати. Благодаря ви, че развивате българската икономика и създавате работни места. С тези думи вицепрезидентът Илияна Йотова приветства представителите на бизнеса, които присъстваха на традиционния конкурс "Мистър и Мисис Икономика“. Конкурсът се организира от Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България и списание "Икономика“, съобщиха от прессекретариата в държавния глава.

В приветствието си Йотова изтъкна усилията, които полага служебното правителство, за да осигури спокойна и стабилна бизнес среда, и подкрепата за бизнеса.

Вицепрезидентът връчи голямата награда "Мистър Икономика“ на Димитър Цоцорков, председател на Надзорния съвет на първата, най-голяма и водеща българска минна компания за открит добив и обогатяване на медни руди "Асарел - Медет“ АД.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Излезе най-новата прогноза за вторник
Главчев и социалният министър с призив: Край на спекулациите, ще ...
Призовават като обвиняем собственикът на оръжието, с което синът ...
Призовават като обвиняем собственикът на оръжието, с което синът ...
Сестрата на убития Пейо: Брат ми си отиде за истината, така че ни...
Не слагайте подписа си под нов трудов договор, който не включва т...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).