Истина ли е? Комикс промива съзнанието на децата ни за биологичните закони

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (6)
16:54 / 31.01.2018
2194
Промиването на съзнанието на децата по отношение на биологичните закони върви с пълна сила, докато управляващи и опозиция не могат да намерят общо решение за отхвърляне на позорната Истанбулска конвенция. На българския книжен пазар се разпространява "Енциклопедия в комикс", която директно възхвалява хомосексуализма, смяната на пола и съществуването на т.нар. "трети пол". 

Наивни родители си мислят, че купуват специализирана литература за деца, издавана в милиони екземпляри, продавани в цял свят, както гласи рекламата, а всъщност дават в ръцете на следващите поколения опасно "оръжие" за унищожаване на ценностната система на подрастващите, а в крайна сметка и до ликвидиране на българската нация. 

Изпълнената с извратено съдържание книга показва анимирани деца, които водят диалози със себе си и собствените си родители, които фино натрапват "нормалността" на еднополовите отношения, смяната на пола и "третия пол". Майка към детето си: "Когато двама души от един и същи пол се обичат, би следвало да уважаваме тяхното решение! Още повече, че в наши дни техният брой се увеличава неимоверно и вече не е нещо необикновено..." Дете пита майка си: "Нали момичетата не могат да се превърнат в момчета и момчетата не могат да станат момичета..."

Отговорът на майката: "Не е точно така, когато пораснат и ако продължат да имат такова желание, могат да си направят операция за смяна на пола..." Изплашеното дете към майка си: "Ах, това въобще не мога да го разбера. Аз никога не бих искала да се превърна в момче..." Майката я успокоява: "Това е сложен въпрос. По-важното е, че трябва да уважаваме и травеститите..." Детето след успокояването: "Добре! Разбрах, че в никакъв случай не трябва да ги смятам за различни..." 

И без ратифицирането на Истанбулската конвенцията, насаждането на джендър идеологията очевидно е в ход. От всички българи зависи - ще позволим ли държава с над 1300 годишна история да бъде заличена от лобистите на еднополовите бракове, оплетени в мрежите на унищожителя на Европа - Джордж Сорос и неговите последователи - новите сектанти - "протестъри", "зелени", псевдолибералки и соросоиди, храненици на подсъдими олигарси и обвързани с хибридни политически формации.


Източник: Блиц

Виж коментарите (6)
Още новини от Национални новини:
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
Свалянето на Росен Желязков от новата сглобка ПП-ДБ, БСП, "Възраж...
МЕ: България и Турция ще продължат да си сътрудничат за гарантира...
Нов дълг се очаква да бъде набран в средата на май, ето каква е с...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...
Предстои голямото пътуване, а само да денонощие МВР спипа 14 вода...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).