Истината за гей и лесбийските билбордове във Варна и страната

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
08:44 / 18.12.2018
2831
Далавера за 200 хиляди евро с цел провокация на българското общество. Така народният представител Александър Сиди определи билбордовете с еднополови двойки, които се появиха в няколко града на страната. Сиди подчерта, че лично той нямал проблем с гей хората, но според него с кампанията се цели провокация на обществото точно преди християнските празници.

"Някой в Европейската комисия е дал 200 хиляди евро. Това е проектът за България – 200 хиляди евро. Така твърдят на техния сайт, че са спечелили проект за 200 хиляди евро, с който ще показват, че ето, видите ли, има проблеми в тази общност и че те трябва да бъдат решавани с билбордове, със срещи с организации, които така или иначе ги подкрепят", коментира депутатът в "Лице в лице" по bTV.

Скандалът с билбордовете гръмна преди броени дни, когато фотоси с гей двойки, рекламиращи еднополовата любов, цъфнаха предпразнично в Пловдив, Бургас и Варна. По-късно стана ясно и кой точно стои зад това.

Виж коментарите (1)

Още по темата (1):
15.12.2018 Лют спор заради билборда с лесбийките, лагерите разделени на две!
Още новини от Национални новини:
Масови проверки на КЗП за ПОС терминали!
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
Свалянето на Росен Желязков от новата сглобка ПП-ДБ, БСП, "Възраж...
МЕ: България и Турция ще продължат да си сътрудничат за гарантира...
Нов дълг се очаква да бъде набран в средата на май, ето каква е с...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).