Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Истинска хубавица е дъщерята на здравния министър
Автор: Екип Varna24.bg 21:23 / 21.06.2021Коментари (0)1536
Служебният здравен министър Стойчо Кацаров живее заедно със своя колежка – д-р Елисавета Енишейнова. Професионалната ѝ биография показва, че от 6 години насам тя работи като неврофизиолог в Александровска болница. Междувременно през 2019 г. е започнала и на втора длъжност – като медицински съветник в международната компания IQVIA, занимаваща се със здравеопазване.

Преди това пък има известен опит като невролог и в чужбина, като е посочила, че е работила в Катар. От снимките в социалните мрежи на д-р Енишейнова се вижда, че е почитателка на екскурзиите и пътешествията. Кадри от дестинации в цял свят – екзотични плажове, градове и пустини, красят профила ѝ. Половинката на здравния министър редовно споделя снимки и с тяхната дъщеря Теодора. За нея не се знае почти нищо, освен че е щастливо омъжена за чужденец.

Съпругът ѝ е немец и се казва Йоханес. Сватбата им за чудо и приказ обаче не се е състояла в Германия, а в България през 2017 г. Лично Кацаров отвел булката до олтара, а тържеството впечатлило всички присъстващи с луксозна обстановка и стилна украса. До 2012 г. Теодора е била съдружничка на баща си във фирмата "Сиеста“ ООД, която е съществувала в продължение на 6 години. Закрита е на 17 октомври 2012 г.

В нея Кацаров и дъщеря му са имали по 50% участие. Дружеството се е занимавало с производство и търговия с компютри, офис оборудване, компютърни мрежи, периферни устройства, софтуер и хардуер, производство и търговия с хранителни и нехранителни стоки, посредническа дейност, услуги на фирми и граждани, вътрешен и международен транспорт, преводаческа дейност и лицензиране на документи, вътрешна и външна търговия, показва справка в Търговския регистър. 

От данните там се вижда, че служебният здравен министър е имал още три бизнеса – все медицински центрове. Един от тях също е закрит през 2012 г., а другите два са прехвърлени на лица, които не са свързани със семейството на Кацаров, твърди "Ретро".








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: