Иван Гешев награди прокурор от Районна прокуратура – Разград, вижте защо!

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
11:43 / 04.10.2021
871
Главният прокурор на Република България г-н Иван Гешев награди прокурор Галин Тупев от Районна прокуратура - Разград с отличие "Служебна благодарност“ за проявен висок професионализъм и образцово изпълнение на служебните му задължения по конкретен повод, съобщиха от пресслужбата на Апелативна прокуратура във Варна.

Той беше отличен за своята работа по разследването на кражба на пътни знаци и стълбове за пътни знаци, извършена от баща и син през месец март 2021 година. Щетата, нанесена с кражбата на Агенция "Пътна инфраструктура" тогава, не е маловажна и е на стойност 4246,98 лева.

Предложението за наградата е направено от Тихомир Тодоров - административен ръководител на Окръжна прокуратура - Разград, предвид изключително професионалната и прецизна работа на прокурор Тупев по наблюдаваното от него досъдебно производство, което е успешно приключено в съдебна фаза на първа инстанция с осъдителни присъди за двамата обвиняеми.

Галин Галенов Тупев е назначен в Районна прокуратура – Разград през 2018 година като младши прокурор. От ноември 2020 година е прокурор в структурата. Той е завършил специалност "Право“ във ВТУ "Св. Св. Кирил и Методий“ – град Велико Търново. Това е първа награда за прокурор Тупев.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Огромна тапа на АМ "Тракия" в посока София, колите се движат изкл...
Шофьор пресметна: 50 километра за близо 2 часа!
Даниел Митов във Варна: Експериментите и "сглобките" трябва да пр...
Борисов честити Деня на храбростта
Прокурор се застъпи по дело срещу врачка, ето какво последва
Българи и гърци въртят чевермета до 65 минерални извора, музиката...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).