Иво Ивков: В момента няма неизплатена заплата в клуба

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:51 / 09.05.2022
1160
Изпълнителният директор на Левски Ивайло Ивков говори пред феновете по време на срещата във Варна. Ивков разкри, че в момента в клуба няма нито една неизплатена заплата. 

"Благодаря за излъчването, което имате. Човек се разтреперва, когато ви гледа. Тази любов, която имате към отбора, си личи. Това ни дава сила, за да правим каквото можем. Има и една друга дума, която трябва да върнем, за да дойде и късметът отново. Нещо ни бягаше в последните години. Почтеност. Може да не сме най-добрите, може да правим грешки, ще си ги казваме. В същото време имаме увереността като виждаме резултатите. За кратко постигнахме много. Има купища работа, а вие много точно уцелвате ритъма", заяви Ивайло Ивков.

"Стадионът е цел номер едно. Задълженията лека полека вървим, виждаме светлина в тунела. Беше ужасно. В момента няма неизплатена заплата в клуба. Погасяваме и обслужваме всичките си задължения.

Прочетох доста хейт след учредяването на сдружението. Нормално е, но дайте да си кажем притесненията в срещите, а не анонимно. Тези били обсебили, онези … аз ги познавам всички момчета в Управителния съвет. Те помагат страшно много, организираха всички срещи. Вие сте в крак с кухнята в клуба. Защо да не се съберат пари за клуба и хората да ги дават с радост, а един ден да участват в избора на ръководството на клуба", добави още той. 

"Трябва да има управителен съвет. Знаете ли, че никой не искаше. Те го правят безкористно. Тези хора си отделят от времето. Подкрепето го. Като се съберете 10-20 хил. човека кой е този тартор, коя е тази агитка, които ще ви обсебят. Не виждам проблем и трябва да подходим с повече доверие. Досега само казвах, че го подкрепяме, но това не е достатъчно. Време е да вземем страна. Аз съм на страната на тези, които учредиха "Левски на левскарите" и опитват да направят нещо", каза изпълнителният директор на Левски.


Виж коментарите (0)

Още по темата (8):
07.05.2022 Филмът за Наско Сираков ще бъде излъчен тази вечер
06.05.2022 Черно море все по-далече от Европа
04.05.2022 Левски почете легендата Георги Аспарухов-Гунди
31.03.2022 Счупиха стъклото на автобуса на Левски, хулиганите са атакували возилото през нощта
14.12.2021 Спонсор на Локомотив (Пловдив) ще помага и на Левски
06.12.2021 Николай Михайлов: В България съм повече мразен, обичат ме феновете на
Левски
Още новини от Национални новини:
Специалистът по право Димитър Стоянов: "Аз съм Кирил Петков и не ...
Експерт: Ето кога коклюшът може да бъде коварен
Изтеглиха номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за съ...
Главчев: Имам доверие към всички министри в моя кабинет
Плугчиева: Има партиен асансьор, много е опасно
Любо Ганев: Хазартните компании подпомагат почти всеки спорт, тря...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).