Изцепка на буйстващ пътник причини зверска катастрофа между два автобуса

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:48 / 07.02.2019
1372
Два автобуса от линиите 280 и 94 са се блъснали на бул. "Осми декември“ в Студентски град в столицата. Причината е буйстващ пътник, който е хванал волана на шофьора на един от автобусите. Въпросният водач е и леко пострадал, съобщава Канал 3.

"Предното стъкло на автобус 280 е счупено. Инцидентът е станал, заради пътник в 94, който се е заяждал с водача. Той е ритал седалката на шофьора и е дръпнал волана. Това е причината водачът да изпусне управлението и да се удари в автобус 280. Счупеното стъкло е наранило ръката на шофьора. Той е прегледан от Бърза помощ и е освободен. Мъжът, причинил инцидента, е задържан от 7-мо РПУ", коментира пред "Фокус" ръководителят на отдел "Организация, координация, контрол и безопасност на обществения транспорт“ към Центъра за градска мобилност (ЦГМ) Лъчезар Пеков.

Междувременно в столицата днес са станали още две катастрофи с автобуси на градския транспорт. Рейс 604 и лек автомобил са се ударили на булевард "Цариградско шосе" в посока квартал "Дружба". Няма пострадали.

Сблъсък между автобус 213 и кола пък е станал на пл. "Сточна гара" в посока улица ул. "Георги Раковски". И при този инцидент няма ранени.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Масови проверки на КЗП за ПОС терминали!
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
Свалянето на Росен Желязков от новата сглобка ПП-ДБ, БСП, "Възраж...
МЕ: България и Турция ще продължат да си сътрудничат за гарантира...
Нов дълг се очаква да бъде набран в средата на май, ето каква е с...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).