Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Изключително големи финансови успехи за една зодия днес
Автор: Екип Varna24.bg 09:27 / 29.07.2020Коментари (0)1035
©
Дневен хороскоп за 29.07, сряда, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН 

Предпочитате да се усамотите, да се отдадете на себеанализ или да се занимавате със задачите си без да ви досаждат, но разговорите са неизбежни. Ако не ви е възможно да си осигурите спокойствие на работното място си вземете работа у дома. Тези от вас, които имат нови идеи и планове, е добре днес да ги споделят с колегите си и с деловите си партньори. Имате възможност да оправите личните си отношения. Нищо чудно да се увлечете в нова романтична връзка. Знаете, че сексът ви доставя удоволствие, само ако интимната ви половинка отговаря на темперамента ви. 

ТЕЛЕЦ

В този ден сте бодри, изпълнени с желание за работа, но оживлението, което създавате на работното си място, дразни колегите ви, защото на тях никак не им се работи. Бъдете търпеливи и тактични. Настроението ви ще се развали заради разправия на работното място и разменени обидни думи. Ако пътувате, бъдете особено предпазливи. Интимните ви партньори са се отдалечили, заради съмнения, че им изневерявате, а от вас зависи да докажете че изневяра няма. Дали сте им повод да не ви вярват и трудно ще спечелите отново доверието им. Не се опитвайте да се сдобрявате в леглото. 

БЛИЗНАЦИ

Примирете се, че трудностите пречат на думите ви да достигнат до хората, за които са предназначени. По-добре не давайте съвети, за да избегнете недоразуменията. Ако сте уговорили делови срещи, бъдете внимателни и не пропускайте и най-малките детайли и нюанси в разговорите. Не се изненадвайте, ако се увлечете в нова романтична връзка. Любимите ви се притесняват заради нежеланието ви да им докажете чувствата си. Постарайте се да предразположите интимния си партньор за сексуални удоволствия. Ще изгладите недоразуменията. 

РАК

Денят е благоприятен за тези от вас, които имат изпит за преквалификация без значение в каква сфера е развиват. Ще бъдете доволни от резултата, който е гаранция за бъдещето ви като професионалисти. Професионалните ви задължения днес изискват да намерите нетрадиционни решения за приключване на проблемите. Денят ви дарява шанс за среща с подходящата половинка, ако не сте семейни. Чувствата ви са споделени. Нямате желание за сексуални удоволствия. Този факт отново ще озадачи партньорите ви и ще ги дистанцира.

ЛЪВ

Днес сте готови да уговорите покупка на недвижим имот и дори сте приготвили парите. Запазете спокойствие и не споделяйте веднага радостта си с ваши съседи, които са изпълнени със завист. Причината за интригите около вас е в новината за материални и професионални успехи, която ще ви зарадва. Завистниците са я научили преди вас и искат да ви унизят с интригите си. Прибързаността в разговорите с любимите ви хора е причина за неразбирателство. Не са уверени в чувствата ви и искат да се разделите. Няма да сте готови за сексуални удоволствия вечерта, а това ще е още един повод за разправия. 

ДЕВА

Ще научите, че ваш проект ще се забави заради неочаквани странични фактори. Напрегнати и нервни сте. Прибързаността е забранена. Склонни сте към нападателно поведение. Наложете си търпение и спокойствие, за да не се изпокарате с всички и да не отклоните успеха от пътя си в последния ден на месеца.  Не се опитвайте да налагате правила в отношенията с любимите си хора, ако не сте семейни, мили жени, защото това ще ги отблъсне от вас и ще ги загубите. Несемейните, които са влюбени,  да се съобразяват изцяло с желанията на партньорите си в сексуалните мигове.

ВЕЗНИ

Ако се занимавате с търговия ви очаква успешен и доходен ден. Оборотът ви ще е достатъчно висок, за да закупите веднага нови стоки. Самочувствието ви е високо. Не се хвалете с приходите си. Интелектуалците може да се окажат интересни за влиятелни хора, които искат да са им полезни и да ги подкрепят в научните им изследващия. Тези от вас, които са влюбени, днес могат да споделят чувствата си и да направят крачката към сериозно обвързване, но като преценят кой е правилния подход. Не била вие да каните на ресторант и да плащате сметката. Семейните да не допускат изневери.

СКОРПИОН

Днес са успешни общуването с колегите ви, запознанствата и установяването на нови делови контакти, особено преди обяд. Допускайте до плановете си само хората, на които разчитате. Рискувате да попаднете в неловка ситуация, ако не сте разговаряли за начинанията и плановете си със своите началници. Разрешете семейни проблеми и недоразумения с интимната половинка. Вечерта се отдайте на приятни романтични мигове и на сексуални удоволствия, които са желани от двама ви, защото ще ви избавят от напрежението. 

СТРЕЛЕЦ

Бъдете справедливи, ако се налага да обсъждате грешки на работното място и не хвърляйте вината върху колегите си. Преценете кои от тях са с по-голям опит. Защитете интересите си. Подложени сте на стрес на работното място, защото искате да завършите в срок всичките си задачи. Очаквайте добри приходи. Ако не ревнувате без причина имате шанс да разрешите проблемите си. Нови любовни завоевания ще се окажат разочароващи. Ако сте скъсали с интимните си партньори, се откажете от секс със случайни партньори и изчакайте да се влюбите отново. 

КОЗИРОГ 

Въпреки неприятностите за пореден път успявате да намерите изход от трудна ситуация на вашето работно място и да избегнете загубите, но и също така завишавате авторитета си. Анализът ви помага да сте на висота в отношенията. В материално отношение успехът е с вас. Очаквайте приходи. Ако сте семейни и се влюбите неочаквано, внимавайте защото ще си създадете проблеми. Брачната ви половинка няма да ви прости изневярата. Сексуалните ви отношения зависят от вашата коректност и желание за интимност, което ви липсва, защото сте преуморени. 

ВОДОЛЕЙ

Очаквайте неприятности, заради финансови успехи, които отново са ядосали колегите ви. Предпазвайте се от измами, с които целят да ви отмъстят, като предизвикат загуби. Избягвайте разправии със колегите си, конфликти със странични хора и нови запознанства. Проявете сдържаност в общуването. За да срещнете половинката си приемайте хората такива каквито са, вместо да се вглеждате в недостатъците им. За да сте щастливи в интимните мигове с любимите си хора, трябва да създадете хармония и в сексуалните си отношения. 

РИБИ

Днес се налага да разрешите професионални проблеми, но сте завладени от емоции, които тласкат мислите ви в друга посока и губите ценно време. Нетърпението и избухливостта ви вредят. Бизнесмените, заемащи отговорни финансови длъжности, да бъдат внимателни при подписването на договорените инвестиции. Ако все още се обичате с интимната си половинка не се подавайте на прекалена зависимост един от друг. Сексуалното привличане между вас и брачната ви половинка е породено и от духовната ви връзка. Бъдете нежни в леглото.



Още по темата: общо новини по темата: 582
18.04.2024 »
17.04.2024 »
09.04.2024 »
07.04.2024 »
04.04.2024 »
31.03.2024 »
предишна страница [ 1/97 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Влизането на България в Шенген
Великден 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Енергийна криза
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: