Излезе нова версия за тежкия инцидент с Денди

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:06 / 23.02.2022
1576
Светският лъв Любомир Милчев - Денди може сам да си е причинил жестоката травма на главата, заради която в момента животът му виси на косъм. Според една от версиите, по които се работи, писателят е бил солидно почерпен с алкохол преди да бъде намерен в дома си с рана на главата. Падал е няколко пъти докато стигне до дома си, както и вътре в жилището. Вече 5 дни продължава разследването по мистериозния случай, след като приятелят на писателя го намери в безпомощно състояние в жилището му на ул. "Иван Рилски". Досега няма данни Денди да е бил пребит, нито ограбен, но работата по тази версия продължава.

Милчев още е в тежко състояние в болница "Св. Анна", откъдето съобщиха, че са му направили втора операция. В петък от прокуратурата съобщиха, че се разследва опит за убийство на ексцентричния светски лъв. Разпитани са всички, с които Денди е контактувал, момчето, което го е намерило в дома му, прегледани са записи от камери в центъра на София, където Милчев живее.

Апартаментът на Денди е бил заключен когато приятелят му се е прибрал в 2 ч. след полунощ в петък. Едва ли е тайна за някого, че Милчев в последните години тотално изпадна под властта на алкохола. Една от приятелките му- актрисата Касиел Ноа Ашер, сподели емоционален пост, в който продължава да настоява, че той е бил обект на убийство. Тя обаче разпространи и призива за даване на кръв в полза на Денди, който се оказа неверен и от "Света Анна“ бяха принудени да обясняват, че операциите не изискват преливането на много кръв.

"Надявам се, че полицията не стои със скръстени ръце относно случаят Любомир Милчев - Денди! Опит за зверско убийство в центъра на столица имаща претенции да е Европейска! Опит за убийство на един писател, интелектуалец, чувствителен и умен мъж! Опит за убийство на ЧОВЕШКО СЪЩЕСТВО!", написа тя.

Виж коментарите (0)

Още по темата (26):
18.02.2024 Нови версии за смъртта на Денди
19.12.2023 Личният астролог на Денди: Предсказах му, че го дебне опасност, два дни преди смъртта му
28.11.2023 Ексхумират тялото на Денди?
20.10.2023 Камелия Тодорова с особена версия за смъртта на Денди
16.10.2023 Обрат в разследването за смъртта на Денди
04.04.2023 Приключи разследването за мистериозната смърт на Денди
Още новини от Национални новини:
Какво ще е работното време по празниците за "Кауфланд", "Лидл", "...
Как работодател заплаши с уволнение свой служител, само защото е ...
По празниците на АМ "Хемус": До 3 май ще е двупосочно движението ...
Варненци: Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния сп...
Георг Георгиев: Родствените връзки на ПП и техните семейни реализ...
Гарантират ти 3 000 лева заплата – няма кандидати


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).