Изнасилвачът от Слънчев бряг с шокиращи разкрития пред съда: Изненадан съм от себе си!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
08:27 / 05.06.2019
3893
Вчера в Районния съд в Несебър под охрана бе докаран Божидар Иванов. Той е обвинен за това, че на 1 юни в хотел в Слънчев бряг направил опит да изнасили млада жена. Божидар я бутал към стаята и я удрял с юмруци в областта на главата, гърдите, корема, областта на бъбреците, удрял я с коляно в дясната част на ханша, огъвал ухото й. За късмет на пострадалата тя успяла да избяга, съобщава Burgas24.bg

Божидар бе видимо спокоен. Адвокатът му Виктор Паскалев обясни , че подзащитния му от години работи като готвач в престижни заведения в комплекса. В момента бил нает в заведение в Свети Влас. "Видях се с Божидар, още докато беше в ареста в РУ в Слънчев бряг", обясни Паскалев, цитиран от Труд. 

Той бил изключително изненадан, че случилото се коментира като сексуално посегателство. По думите на готвача, двамата с А.Ф. не се познавали. В деня на инцидента обаче те се засекли в центъра на курорта, пред заведение за бързо хранене, където продавали дюнери и палачинки. Божидар си купил палачинка, а А.Ф. дюнер и после се засекли в хотела. Пред заведението за бързо хранене обаче момичето го провокирало.

"Не си спомням, какво ми каза, бях пил, но определено беше нещо обидно“, твърдял Божидар. Той смътно си спомнял, какво се е случило в коридора на хотела. Явно удрял сервитьорката, за да си отмъсти за обидата, след което си тръгнал.

В крайна сметка бруталният насилник Божидар Иванов от Ямбол отива зад решетките. Решението е на Районния съд в Несебър.

Виж коментарите (1)

Още по темата (1):
11.06.2019 Този е опиталият да изнасили млада сервитьорка в Слънчев бряг!
Още новини от Национални новини:
Масови проверки на КЗП за ПОС терминали!
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
Свалянето на Росен Желязков от новата сглобка ПП-ДБ, БСП, "Възраж...
МЕ: България и Турция ще продължат да си сътрудничат за гарантира...
Нов дълг се очаква да бъде набран в средата на май, ето каква е с...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).