Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Изненадващо високи приходи за една зодия днес
Автор: Екип Varna24.bg 08:41 / 26.08.2020Коментари (0)1216
©
Дневен хороскоп за сряда, 26.08, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Подгответе се за опит за финансови измами, които може да се окажат фатални за стабилността ви, ако ги допуснете. Не харчете парите си. Не избързвайте и не допускайте агресивни действия, за да докажете правотата си. Сами разрешете най-важните си проблеми, свързани с подписването на договори. Мнозина от вас ще изпитат желание да творят. Семейните жени да не се лишават от вниманието на близките си и да споделят проблемите си с тях, за да им олекне. Сексът може да ви разтовари от напрежението през деня и да заличи разочарованията, които сте изживели.

ТЕЛЕЦ

Въздържайте се от делови контакти, защото сте склонни към разправии. Сами творите проблемите си. Завършете започнатото, за да избегнете критиката на началниците си. Трудно ви е да овладявате емоцията. Пътуване ви се отразява добре и ви действа разтоварващо, без значение дали е делово или обвързано с лично посещение. В интимните отношения ще имате успех, ако не изневерявате и си спестите хвалбите колко сте ухажвани и желани, особено при ново познанство за несемейните. Вашето поведение се проектира и върху сексуалните желания на интимния ви партньор.

БЛИЗНАЦИ

На работното място успехът не е с вас, заради липса на яснота какво искате и очаквате от самите себе си. Не уговаряйте срещи и делови разговори, защото общувате с нежелание и рискувате да се провалите. Прегледайте вече договорените условия. Внимателно оформете финансовите документи. Подредете счетоводния си архив, защото може да ви изненада  данъчна ревизия. Пътуване до близък ресторант сред природата с близките ви или с приятели е начин да се освободите от напрежението, скъпи дами. Не пропускайте тези приятни емоции. Вечерта се отдайте изцяло на чувствата си и на сексуални наслади.

РАК

Преценете дали промените в този ден са във ваша полза. Неочаквани и некоректни постъпки от страна на колегите ви са причина за усложняване на отношенията ви с тях, но и с вашите началници. По-добре премълчавайте каквото и да ви говорят, дори и ако нямат право да ви засягат! Не тръгвайте на път. Вечерта не е изключена разправия у дома заради нежеланието ви да пазарувате следобед. Приключете отношенията си с роднини, които правят опити да навредят на личните ви отношения. Изгладете недоразуменията и не се лишавайте от сексуалните мигове, които ви принадлежат въпреки завистта на околните.

ЛЪВ

Избягвайте критиката и анализирайте собственото си поведение, след като от сутринта сте несговорчиви и склонни на инатливо критикарстване. Само по този начин ще си спестите разправиите породени от нежеланието да признаете грешките, които сте длъжни да поправите. Идеите ви ще срещнат подкрепа, ако ги поднесете тактично за обсъждане и не сте прекалено настойчиви. Вечерта, уморени и изнервени, задължително си създайте приятни емоции, поканете си гости или отидете при приятели, с които си имате винаги приятна раздумка на приятни и ненатоварващи ви теми. Сексуалните удоволствия са естествения завършек на вечерта.

ДЕВА

Общуването и разговорите с ръководството са затруднени, независимо от вашето желание да ги проведете. Анализирайте и осъзнайте допуснатите грешки - ваши и на колегите ви и отстранете поне вашите, за да не търпите наказания. Защитете своите интереси без да проявявате агресия. Мнозина от вас ще изпитат недоволство от постигнатото в професионално отношение. Няма как да избегнете проблемите в семейството си, ако сте ги създали с постоянното желание да критикувате. Бъдете сговорчиви, ако ви молят да свършите някаква работа у дома. Вечерта не пропускайте сексуалните удоволствия. 

ВЕЗНИ

Сутринта ви радват неочаквано високи приходи за отдавна свършена работа, а парите получени със закъснение са гаранция за поредния ваш отличен резултат, който е добра оценка за професионалните ви възможностите. Прибързаността е забранена. Ако сте припрени може да съсипете авторитета си. Деловите разговори са успешни. Близките ви са изненадани от рязката промяна на настроението ви и се мъчат да ви успокоят. Споделете с тях притесненията си. Вечерта изобщо не сте настроени за сексуални наслади, но е във ваша полза поне да се отдадете на интимни разговори и почивка. 

СКОРПИОН

При нови запознанства в този ден не пропускайте своя шанс за създаване на полезни делови партньорства. Емоцията ви пречи да възприемете правилно разговорите на работното си място. Във ваша полза е да се пригответе за сериозни промени в личният живот, не свързани с вашата брачна половинка, които може да засегнат и професионалните ви планове. Не сте изкушени от чаровни обожатели и отказвате поканите им за вечеря. Озлоблението им ще бъде повод за интриги за вашата непочтеност. Докажете на интимния си партньор, че истината е друга, за да избегнете раздяла или липса на сексуални удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ

Анализирайте постигнатото. Денят е неблагоприятен за командировки и подписване на договори. Плановете ви ще се объркат заради неочаквана неотложна среща с влиятелни хора, но въпреки това успехът е с вас. Не се нагърбвайте със задачи, които трудно ще изпълните, защото не са във вашата компетентност и блокират преките ви задължения. Вечерта очаквайте романтична среща, която ще ви зарадва, защото ви помага да избегнете самотата в тези дни, ако не сте семейни и нямате любим човек до себе си. Не пропускайте интимните мигове и сексуалните удоволствия.

КОЗИРОГ

Избегнете опитите на ваши неприятели да ви отклонят от поетия професионален път. Анализът на поведението на вашите колеги, които ви се противопоставят, но и на вашето собствено ще ви донесе единствено полза. Възможна е неочаквана и незаслужена агресия на хора от деловото ви обкръжението. Бъдете внимателни на работното си място. Отношенията с близките ви са нестабилни, заради прояви на ревност от тяхна страна, въпреки че имате и вие вина за поведението им. Добре знаете защо се случва това. Не е изключено да се разминете със сексуалните удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Ако се занимавате с търговия, не се впускайте в активна работа в този ден, за да не се окажете измамени със стоки от партньори или доставчици. Осъзнайте, че ако претърпите загуби, не бива да се надявате на бързо възстановяване, затова се постарайте да ги избегнете. Имате успехи във финансовата област. Пътуванията са успешни, ако сте внимателни зад волана. Следобед ще ви занимават проблеми на ваши близки. Привидно са сериозни, но изобщо не бива да ви притесняват. Очаквайте гост от чужбина. С намесата си в роднински спор ще заслужите по-голямата привързаност на своя партньор. Вечерта се отдайте на сексуални удоволствия.

РИБИ

Бъдете внимателни в компанията на малко познати хора. Денят е неблагоприятен за търговия, командировки и сключване на сделки. На работното място успехът е с вас. Коректността в отношенията с хората ще ви предпази от неприятности и ще ви извоюва тяхното доверие. Не поставяйте началото на нова дейност, ако не сте обмислили всичко в детайли. Не се колебайте да предложите пътуване на любимите си хора, в което вие ще сте инициатори, скъпи дами, дори и ако умеете да шофирате Важна е приятната емоция. Вечерта посетете ваше любимо заведение, а след това се отдайте на сексуални наслади.



Още по темата: общо новини по темата: 582
18.04.2024 »
17.04.2024 »
09.04.2024 »
07.04.2024 »
04.04.2024 »
31.03.2024 »
предишна страница [ 1/97 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Изграждат нов реактор в АЕЦ "Козлодуй"
Парламентарни избори 2024
Бюджет 2024
Заловиха рекордно количество хероин на Капитан "Андреево"
Северна и Южна Корея
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: