Изплашен любовник загина след скок от шестия етаж

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (5)
13:12 / 06.07.2017
1421
Изплашен Ромео е скочил по неволя от висока тераса на жилищен блок във Велико Търново, докато се опитвал да се скрие от разярения съпруг на изгората си. 

26-годишният прелюбодеец обаче паднал от над 20-метровата височина и издъхнал на място. Трагедията се разиграла около 6 часа в четвъртък на ул. "Поп Харитон" в старата столица, съобщава "Труд". 

В сряда вечерта младият мъж отишъл на гости на приятелката си, която е омъжена. Тя го поканила, тъй като съпругът и бил нощна смяна. Вечерта двамата изпили солидно количество алкохол и се забавлявали. На разсъмване обаче заспали и мъжът на стопанката ги изненадал като ненадейно се прибрал по-рано от работа. 

Като чул, че входната врата се отваря, гостът скочил от леглото и изплашен побягнал към терасата. Той решил да се спаси от гнева на маменият съпруг като се опитал да се прехвърли на съседния балкон. Замаян от стреса и погълнатия алкохол обаче се изплъзнал и полетял от 6-я етаж на кооперацията. 

След миг младият любовник паднал върху тротоара пред кварталния магазин и починал. Потресени минувачи и живущи в блока подали сигнал на тел.112. На място пристигнали криминалисти и пожарникари. Трупът на загиналия търновец бил откаран в моргата на областната болница, а огнеборците се наложило да мият окърваванета пътна настилка след любовната драма.

Виж коментарите (5)
Още новини от Национални новини:
Справедливост след тежки катастрофи: Ще има ли по-бързо правосъди...
Служебният министър на туризма каза ще има ли поскъпване на шезло...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Моторист е загинал при катастрофа в Лясковец
Служебният здравен министър: Имаме данни за епидемично разпростра...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).