Изпращаме парични преводи чрез бензиностанции

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:07 / 18.01.2017
1491
MoneyGram обяви, че клиентите на компанията в България вече могат да използват всеки един от обектите на веригата бензиностанции OMV за осъществяване на парични преводи в страната. Хората ще могат да изпращат и получават международни, както и вътрешни преводи от една бензиностанция до друга в България, в рамките на минути. На тяхно разположение ще бъде специално гише, което ще работи от рано сутрин до късно вечер.

"Щастливи сме да обявим началото на това ново партньорство. Искаме да спестяваме време на потребителите в техния динамичен живот, като предлагаме услугите си на удобни локации, лесно достъпни за нашите редовни и нови клиенти. коментира Раду Пожога, ръководител на отдела за ключови партньорства на пазарите в Югоизточна Европа.

"За нас, клиентът е в центъра на всичко, което правим. Чрез предлагането на висококачествени продукти и постоянно разширявайки обхвата на услугите на нашите бензиностанции, ние доказваме, че правим всичко възможно, за да направим живота на най-важните ни клиенти - водачите на автомобили - по-лесен и по-надежден и им спестяваме време в натоварения ден", каза Петър Величков, изпълнителен директор на веригата бензиностанции.

През последните години бензиностанциите, разположени в градските и извънградските райони в цялата страна, са се превърнали в многофункционални центрове за извършване на услуги. Сега тази потребителска ниша се допълва с възможност за директни и лесни парични преводи.

Според оценки на Световната банка през 2016 г. паричните преводи към България в размер на 1.5 млрд. долара възлизат на 2,9% от БВП на страната за 2015 г. Паричните потоци са дошли основно от Турция (697 млн. долара), Испания (166 млн. долара), Германия (95 млн. долара).

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Ето кои пенсионери останаха без добавка за Великден
ЕС смята, че Русия ще се намеси в българските избори
Нумеролог с интересна прогноза за изборите у нас и края на войнат...
Важно за пътуващите! Интензивен трафик на границата на с Румъния
Ето какво показаха проверките на БНБ за заплатите в банките
Президентът наложи вето върху важен закон, засягащ проекти и инве...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).