Изпуснатото от "паяка" ауди струва над 200 000 лева

Автор: Георги Кирилов
Коментари (4)
08:52 / 05.10.2021
1109
Най-обсъжданият от вчера в Пловдив лек автомобил струва над 200 000 лева, показа проверка на Plovdiv24.bg. Става въпрос за пострадалото при репатриране "Ауди" с немска регистрация.

Собственикът на скъпото возило спрял вчера сутринта на ъгъла на улиците "Янко Сакъзов" и "Елиезер Калев", тъй като не видял забранителните пътни знаци, нито обозначена пешеходна пътека. Все пак съобразил и бил на 5 метра до кръстовището. Дошъл "паяк" и когато започнали да вдигат аудито, кранът се строшил и колата паднала.

Щетата никак не е малка - мостът е счупен и предният калник е смачкан, може да има и други поражения, обясни пред камерата на медията ни собственикът на колата.

Шефът на ОП "Паркиране и репатриране" Ненко Калакунов на няколко пъти съжали за това, което се е случило, но обясни, че дейността им е застрахована и протоколът трябва да се направи на място, на наказателния паркинг. Трябва да се опишат щетите. Той увери, че всичко ще бъде изплатено на собственика от застрахователя.

Калакунов посочи още, че това не е първи подобен случай и припомни друг такъв преди месец, когато автобус пресича пътя на "паяка“ и закача бронята на автомобила върху него. Но всичко се изплаща от застрахователите, увери той.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (4)

Още по темата (2):
04.10.2021 Зарадваха собственика на изпуснатото от "паяк" ауди с добра новина
04.10.2021 Шофьорът на изпуснатото от "паяк" ауди: Това не е кола за 5000
лева!
Още новини от Национални новини:
Масови проверки на КЗП за ПОС терминали!
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
Свалянето на Росен Желязков от новата сглобка ПП-ДБ, БСП, "Възраж...
МЕ: България и Турция ще продължат да си сътрудничат за гарантира...
Нов дълг се очаква да бъде набран в средата на май, ето каква е с...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).