Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Изритаха Радо от "Братя"
Автор: Екип Varna24.bg 09:42 / 19.09.2022Коментари (0)2045
©
Нова телевизия забавя, но не забравя. Това стана ясно преди дни, когато актьорът Мартин Димитров, нашумял като Радо от сериала "Братя", внезапно бе изметен от продукцията. Мощна вълна от фенско недоволство заля телевизията, защото Радо бе убит в сериала. Хората обаче едва ли се досещат за причината за това решение на сценаристите – тежката катастрофа, която актьорът причини в началото на лятото. 

Мартин Димитров едва не уби човек в центъра на София с мощния си мотор. Случаят отдавна не се коментира публично, но въпреки това в Нова телевизия явно са решили да се освободят от услугите на звездата от "Братя". Катастрофата стана сутринта на 20 юни близо до кръстовището на бул. "Патриарх Евтимий" и ул. "Г. С. Раковски" в София. 30-годишният актьор управлявал своя мотор, на който се возела и неговата 23-годишна приятелка, припомня HotArena.

Сигналът за инцидента е подаден около 9,30 часа сутринта. Машината удря 30-годишен велосипедистът. Той се разминава на косъм от смъртта, но е с черепно-мозъчна травма и счупване на бедрото. Приятелката на актьора има само разкъсно-контузна рана, а самият той е невредим.

Още тогава Димитров обяснява, че велосипедистът е изскочил на пътя внезапно, не се огледал и бил със слушалки, така че не чул приближаващия мотор. От Нова телевизия тогава му дадоха възможност да се оправдае за катастрофата в новините, но явно не са му простили. И ето че героят му в "Братя" бе убит още в началото на сезона, съответно актьорът остана без работа на малкия екран. Сега той ще трябва да разчита основно на заплатата си като щатен актьор в театър "София". А, както знаем, заплатите в театрите са меко казано ниски. 

Зрителите са в недоумение от решението на сценаристите да убият Радо. Той бе един от най-харесваните персонажи в сериала. Героят му събираше пред екраните много фенове и още повече фенки, които не могат да се примирят, че се разделят с него.

"С това решение сценаристите ще изгубят голяма част от аудиторията, особено женската. Радо беше един от ключовите герои, няма да е същото без него. Уникален актьор и персонаж беше Радо Андреев! Съжалявам, че го махнахте от сериала. Този мъж носеше харизма! Успех на актьора и дано скоро го гледаме в нов филм!", коментират зрители на официалната страница на сериала във Фейсбук.



Още по темата: общо новини по темата: 6914
10.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
30.01.2024 »
предишна страница [ 1/1153 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: