Изрод отрови котето на полусляпа жена във Варна, то умря, гушнато в нея

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (25)
12:59 / 16.01.2014
13384
Изрод отрови котето на полусляпа жена във Варна, за това алармираха в страницата си във фейсбук от Animal Hope Bulgaria - Varna. За кратко в социалната мрежа ужасната новина получи множество коментари от варненци, неодобряващи насилието над животни. Ето какво разказват природозащитниците за конкретната неприятна ситуация:

Защо трябва да има такава мъка? На тази възрастна жена единствената й радост е котето. И котето е вярвало и обичало човека, който се е грижил за него. Жената все още събира пари за операция на очите, но въпреки че не е успяла да събере сумата за операцията, тя прави всичко възможно да намери начин да лекува котето. Нищо че то е на улицата, нищо че бездомно.

Направихме тест за панлевкопения, който се оказа отрицателен. Но д-р Цонев предположи отравяне и след ехография се видя напълно увредени бъбреци след отравяне с антифриз.

Котето се бореше за последни глътки въздух. Въпреки това то се гушна в жената с любов. За последно.

Как тези хора, които с лека ръка тровят животни не разбират каква мъка предизвикват. И сигурно същите тези хора ще говорят високо как животните са мръсни и разнасят болести. Знаят ли тези хора, че климатиците в обществените сгради разнасят повече болести от което и да е животно на улицата? Може би просто карат на принципа - няма човек (животно) - няма проблем. Обичат себе си и живеят и се радват в мир с вътрешното си аз. Но не почитат нито Господ, нито хората.


Виж коментарите (25)
Още новини от Национални новини:
Справедливост след тежки катастрофи: Ще има ли по-бързо правосъди...
Служебният министър на туризма каза ще има ли поскъпване на шезло...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Моторист е загинал при катастрофа в Лясковец
Служебният здравен министър: Имаме данни за епидемично разпростра...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).