Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Известен наш кардиолог: Ковид-19 е биологично оръжие
Автор: Екип Varna24.bg 14:17 / 15.01.2022Коментари (11)2849
© AFP
Справянето с епидемията от COVID-19 е въпрос на носене на маски, на строг режим, изпълнение на указанията, дистанция, дисциплина на обществото и най-вече с ваксинация. Това заяви пред "Фокус" кардиологът проф. Младен Григоров.

 

"Доказано е, че ваксинацията върши сериозна работа и че тези, които са ваксинирани умират по-малко отколкото тези, които не са и съответно изкарват по-леко болестта, ако се разболеят“, обясни той.

Проф. Григоров каза още, че стотици пъти по-малко умират хора, които са ваксинирани, отколкото тези, които не са. Според него вирусът е биологично оръжие, което да обърне икономиката на света, като справянето с него ще е изключително трудно.

"Това си е едно биологично оръжие – аз съм го повтарял много пъти, изкуствено създадено, за да обърне икономиката в света. Успя в това отношение и справянето с него ще е изключително трудно. Само наивници – дано да не съм прав – могат да вярват, както сега започват приказки, че това било последното издихание на епидемията. Какво последно издихание?! Тя става все по-голяма", коментира още той.

По думите на проф. Младен Григоров епидемията става още по-мащабна и ще продължи още години.



Още по темата: общо новини по темата: 14895
28.03.2024 »
28.03.2024 »
26.03.2024 »
24.03.2024 »
23.03.2024 »
22.03.2024 »
предишна страница [ 1/2483 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 16.01.2022 г.
+1
 
 
Ако е така, както казва професорът, тогава как да вярваме на "ваксините" срещу този "вирус"? Създателят им не е ли един и същ?
Aнонимен
на 16.01.2022 г.
Aнонимен
на 15.01.2022 г.
+1
 
 
Открихте топлата вода,г-н професоре! С цялото ми уважение към професията,постиженията и титлите ви мога да кажа само едно-поне 50% от българите мислят с това,което имат в главите си и затова още ни има!Ако си припомним политическите и икономически събития отпреди непосредственото избухване на биологичното оръжие Ковид,ще стигнем и до тези,които го ,,изтърваха",и това съвсем не са китайците-в случая беше опит да ги поставят на колене.Но тези неща имат свойството на бумеранг-връщат се откъдето са дошли.Жалко само,че междувременно страдат хиляди,които с нищо не са заслужили страданията си.
0
 
 
Господ да ни е на помощ и закриля всички по света и у нас.Това,което каза господин кардиоологът,че коронавируса или Ковид-19 е създаден изкуствено съм съгласен,както и изкуствените спътници за телевизията.Да си имаме уважението,вие сте много добър специалист и лекар,за което респект и уважение ама това,което казвате за някои хора,че са толкова наивни да вярват ,че това ще е последното издихание,последният вариант или последната пета вълна на вируса и,че ставало все по-зле и щяло да продължи още години не съм съгласен.Категорично не,тук не искам да спорим ама вие не осъзнавате ли,че преувеличавате и по този начин застрашавате живота на хората и предизвиквате паника по този начин.Сигурно се шегувате и сте искали да кажете,че само наивни хора могат да вярват,че съществува такъв вирус,за който се говореше,че е измама както според маите през 2012 щеше да е краят на света.През последното десетилетие от началото на 2010 нататък тогава тази дума коронавирус,пандемия и карантина беше непозната.Колко други вируси са споменавали и през какво ли не сме преминали и нищо от това не се е сбъднало,камо ли баба Ванга да го е предрекла.Първоначално и аз не вярвах,че има такъв вирус и си казах следното: Коронавирус в България,никога ама като осъзнах колко е сериозно тогава разбрах.Ще видите,че това ще е последната вълна и началото на края на коронавируса,вече китайците са го победили и там вече трябва да е изчезнал завинаги,което ни дава знак,че може и да стигне и до нас,при положение че вируса тръгна от Китай по света и у нас,така и ще си замине или ще се върне там,откъдето е дошъл.Както е започнало така и ще свърши,ще видите.Да си заминава час по-скоро и да напусне този свят завинаги.С божията помощ всичко ще си дойде на мястото.Господ забавя,но не забравя и ще го накаже рано или късно за всичките му грехове на този свят,ще гори в ада.Всяко начало си има край и всеки край си има щастлив край.
0
 
 
А добро утро.Най накрая се заговори за биологично оръжие на Пфайзер.
Aнонимен
на 15.01.2022 г.
0
 
 
ТОВА СА ПОСЛЕДНИТЕ ВРЕМЕНА ЧАКА НИ ГЛАД МОР И ТЕЖКИ ГОДИНИ ЩЕ СА В СВЕТОВЕН МАЩАБ.САМО ВЯРАТА И МОЛИТВАТА В БОГ ЩЕ НИ СПАСИ НИЩО МАТЕРИАЛНО НИКОЙ НИЩО НЕ ВЗЕМА НА ОНИЯ СВЯТ САМО ГРЕХОВЕТЕ И ЗЛОБАТА.ВСЕКИ ЩЕ ОТГОВАРЯ ЗА ДЕЙСТВИЯТА СИ.
Aнонимен
на 15.01.2022 г.
-1
 
 
ЩЕ СТАВА И ПО ЗЛЕ НО ТРЯБВА ДА ВЯРВАМЕ В ГОСПОД ТОЙ ЩЕ НИ СПАСИ И ИЗБАВИ ОТ ТИЯ АЛЧЕНИ ЗА ПАРИ МИЛИАРДЕРИ КОЙТО САТАНАТА СЕ Е ВСЕЛИЛ В ТЯХ.
Aнонимен
на 15.01.2022 г.
0
 
 
А ДОБРО УТРО! СЕГА ЧАК РАЗБРАХТЕ ЧЕ 3000/МИЛИАРДЕРА СЕ ОПИТВАТ ДА УПРАВЛЯВАТ СВЕТА.ЕСТЕСТВЕНО ЧЕ Е БИОЛОГИЧНО ОРЪЖИЕ КАТО НОВИЧОК И Е ХИМИЧЕСКА ЛАБОРАТОРИЯ.
0
 
 
Това е ясно от първия ден на вируса. Хубавото е, че вече се дава гласност на такива становища. Дано има начин да се предпазят повече хора от това оръжие, защото много хора си отидоха без време от този свят и още много ще ги последват.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Декември 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: