Известен уролог: Кой дава право на един гном от Нова тв да маскари доказан доктор? Ще се извини ли ла*ното?

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (14)
10:29 / 03.12.2019
2129
Plovdiv24.bg публикува написаното от проф. Димитър Шишков в социалната мрежа Фейсбук без редакторска намеса. Поводът за коментара на изтъкнатия пловдивски уролог е обвинението срещу доц. Мануков:

"И какво се оказа - всички държавни болници са с "крадливи" доктори, които източват касата, а в частните болници работят светци. Как така сигналите са само за държавни болници!? Кой дава право на един гном от Нова телевизия да маскари известен и доказан доктор от Пловдив, без да е доказана вината му!? Май най-важното е колко заплата взимат докторите, а не как лекуват! Никой не казва, че голямото източване на касата е на високо ниво - шефа на НЗОК, Регионалните шефове на РЗОК, шефовете на болници (държавни и най-вече частни).

Тук разследвания няма! Защото основно занимание на част от журналистите е да лижат задниците на управляващата партия (независимо коя е тя). Никой не разследва делегираните бюджети, които са най-законовият начин да се прибират пари от болниците от корумпирани политици! Иначе защо се назначават верни шефове на болници и се откриват нови и нови частни болници?!

Дали същото лайно от Нова телевизия ще се извини на доц. Мануков, ако се окаже, че е невинен? Да кипазиш човек без доказана вина - това го има само в България! Ето затова дебили бият лекари, сестри и санитари! Да живее простотията!"

Виж коментарите (14)

Още по темата (1):
02.12.2019 Най-известният пловдивски лекар за последните 24 часа: Помия!
Още новини от Национални новини:
Управител на хотел на първа линия в Слънчев бряг: Нямахме избор, ...
Експерт: Харчим повече. Морето много интензивно почна да работи
Очаква ни слънчева неделя 
Цветница е!
Масови проверки на КЗП за ПОС терминали!
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).