Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Известен водещ в трепетно очакване на най-голямото щастие
Автор: Екип Varna24.bg 13:09 / 22.12.2020Коментари (0)3887
©
Водещият на "120 минути“ по Би Ти Ви – Светослав Иванов, е в трепетно очакване на втора рожба, гласи най-новата клюка в тв средите. Неговата съпруга и колежка Вяра Деянова от известно време насам не ходела на работа в телевизията, а в нюзрума шушукат, че е решила да скрие бременността си даже от колегите си.

През последните месеци иначе хубавата репортерка избягва да позира за снимки в социалните мрежи. В разгара на лятото тя се появи на церемония за раздаване на журналистически награди видимо наедряла. Макар да се бе опитала да скрие коремчето си и натрупаните килограми под разкроена черна рокля, промените във фигурата ѝ не останаха незабелязани от присъстващите на събитието.

Вяра и Светльо вече имат опит в родителството. През 2013 г. на бял свят се появи първородната им дъщеричка Йоана, която проплака точно на 19 октомври – денят, в който почитаме св. Йоан Рилски. Именно затова тв семейството решило да ѝ даде името на светеца. Любовната им история обаче започнала далеч преди появата на дъщеричката им. Те се запознали и влюбили още през 2004 г., докато били студенти.

Пътищата им не се срещнали зад студентската скамейка, а в известно радио, където Иванов тъкмо бил започнал работа, а Вяра дошла като стажантка. Той веднага я забелязал и започнал да я ухажва. "Стори ми се много отворена, веднага ми направи впечатление. Нейната красота и поведение ме плениха от първия миг“ – споделя водещият на "120 минути“. След като завършили университета и Светослав бил придърпан в Би Ти Ви, той набрал смелост да падне на колене пред нея и да ѝ предложи вечен брачен съюз. По онова време все още не бил чак толкова високоплатен, но успял да задели солидни спестявания, с които осъществил мечтаната от тях сватба във вечния град – Рим.

"Казахме си "да“ там, където се съхраняват сърцата на 25 римски папи. Всеки път, когато камбаните на "Св. св. Викентий и Анастасий“ озвучат пространството около "Ди Треви“, светът трябва да се усмихва на спомена за онзи красив ден в Рим, в който ти грееше. Грееш и сега, Вяра“, сподели журналистът за сватбата си през 2011 г. по повод последната годишнина със съпругата му. Иванов неведнъж е казвал, че е отгледан само от майка си, но това не му е попречило да създаде здраво семейство. Родителите му взели решението да се разделят, когато той бил невръстно дете. Отглеждането му паднало изцяло върху плещите на майка му Антония, която трудно се справяла да балансира между грижите за хлапе и работата. "Не съм усещал никога липсата на баща. Майка ми и баба ми ми даваха всичко, от което имах нужда. С баща ми поддържаме приятелски отношения и аз не го обвинявам за нищо“, казва Светльо днес, цитиран от "Ретро".



Още по темата: общо новини по темата: 2879
15.05.2023 »
17.05.2022 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/480 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: