Известна българка: Видях полиция и линейка, опитваха се да пробият. Ако не летят, няма сила, която да разтика над 1 км плътни колони

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:51 / 08.06.2023
736
"Това е кадър на напълно помлян мотоциклет по пътя от Лозен към магистрала "Тракия". Водачът на мотора лежеше в храстите, но беше адекватен и в съзнание. Чакаха линейка. Само дето в този момент по магистралата се точи задръстване почти до караулката е са заети всички ленти. Когато тръгнах към София видях полицейска кола и линейка, които със сирени опитваха да пробият. Е, ако не умеят да летят, няма сила, която да разтика над 1 км плътни колони и толкова камиони, че дори всеки от тях да пусне кола пред себе си, пак ще отнеме поне 20 минути".

Това написа във Фейсбук журналистът Лияна Панделиева, видя Varna24.bg.

Ето какво още гласи публикацията й:

Мисля, че регулирането на движението не би трябвало да зависи от правителството. Мисля също, че съществува и друг път към Лозен и само поглед в Google maps показва къде е тапата.

В ден като днешния с умиление мисля за Мексико и как при 260 км ремонти по протежение на 330 км магистрала, се движех заедно с целия трафик, включително и с камиони, с около 110 км/ч.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Специалистът по право Димитър Стоянов: "Аз съм Кирил Петков и не ...
Експерт: Ето кога коклюшът може да бъде коварен
Изтеглиха номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за съ...
Главчев: Имам доверие към всички министри в моя кабинет
Плугчиева: Има партиен асансьор, много е опасно
Любо Ганев: Хазартните компании подпомагат почти всеки спорт, тря...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).