Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Известна българска дизайнерка жертва на голяма измама
Автор: Екип Varna24.bg 08:56 / 12.02.2019Коментари (0)1275
© Фейсбук
Дизайнерката Евгения Борисова разказа как е станала жертва на голяма измама. В личния си профил във фейсбук тя описа как поне 30 души от цял свят са преметнати от световна организация за организиране на събития.

Ето какво пише тя:

Преди две години бях измамена от световна организация за организиране на събития и на мен заедно с поне 30 участника от целия свят ни бяха откраднати големи суми пари, които не ни бяха върнати и се наложи всеки да се обърне към правовите органи и полицията на своите държави.Тези от Европа не успяха да потърсят помощ от своите държави, защото се оказва, че в цяла Европа мирише еднакво на развалено,От Русия се отказаха да търсят правата си , защото решиха, че нямат шанс с тези обтегнати отношения с Европа.

От Нова Зеландия и Уганда разговорът ни приключи след като ми пожелаха успех и изразиха съчувствие.От моята държава имаше още едно измамено лице, което в момента ще оставя само да избере иска ли да постави името си под този пост и да се обяви като потърпевшо в публичното пространство.

Обърнах се към ГДБОП или по точно към отдел за борба с кибер престъпленията, защото това от началото до края се оказа добре работеща и планирана девет годишна схема без да се налага срещата ни с въпросните престъпници. Те имат история и си служат с лица от световния моден свят открито и непритеснявани.

Накратко нашата полиция, от която толкова се страхуваме и на която толкова разчитаме не ми обърна никакво внимание и реши, че тези изроди не са измамници, а просто според тях били изпаднали в затруднено положение, взеха всички доказателства и материали, които бях подготвила, сложиха ги в един джоб и си измиха ръцете със СДВР-София като не си направиха трудът за НИЩО.

Започнаха едни призовки и едни глупости да отида да им обясня какво се е случило и защо се оплаквам.

Отидох един път и на вратата чаках с крадци, джебчий, цигани и т.н .Обяснявах се два часа и накрая ми казаха, че нямат ксерокс в сградата и ще се наложа да си го напиша в къщи и пак да ходя при тях да им предам оплакването си. Отказах, защото нямам никакво излишно време за да се разправям с каквото и да е при условие, че разбрах веднага, че никой никога от българска страна няма да ме защити, държаха се така все едно аз съм престъпникът и ме заплашиха с арест ако откажа да им разкажа повторно всичко. Попитах ги те какво ще направят ако отида втори път да им повторя всичко, което съм научила сама за схемата им и отговорът беше: – Нищо не можем да направим ние, защото нямаме такава юрисдикция, но такъв е редът.

Започнаха призовки и издирвания , при което ме прехвърлиха към седмо РПУ София и там отказах да отида и дори полицията дойде да ме разпита на място в цеха , защото бях със счупен крак.

Естествено никакво движение няма по моя въпрос и никога няма да има. Полиция няма. Тя действа избирателно само ако някой има интерес. Направих собствено разследване, чатове, имейли, телефонни номера, признания , но никой не се поинтересува да ме защити и да потърси сметка на престъпниците при условие, че те все още се рекламират и набират нови кандидати за събитията си.

СПЯТ и нехаят нашите полицаи, но виждаш ли такива сложни неща "разкриват“, когато пожелаят за два часа.

Аз съм публична личност и няма кой да ми обърне внимание, а какво да кажем за обикновения човек. Циркът е пълен в тая държава!!! Всеки ден пускайки новините гледам минимум две лъжи и две лоши новини и после ми казват колко добре живеем за да не забравя. Започвам да губя всякаква надежда. Знам, че на никой не му пука за нищо и за никой в тази държава. Няма самосъзнание и самочувствие българинът. Не вярвам в Европейско единство и морал, защото няма такъв.Няма такива ценности, измислени са от управляващите за контрол на масите както преди това е бил измислен комунизмът и всички злини на земята.Всяка вечер гледам политици които ми обясняват кое било по- зло и кое по добро, но аз като дете на прехода видях и единия и другия живот и смело мога да кажа, че в основата на всичко е интересът. към пари, към чуждото, алчност за власт, низки страсти и извратеност, догми които ни налагат и ни забраняват да мислим без страх и свободно.

Това е то Българино, но нищо……ти си спи спокоен и облъчен докато не заспиш вечен сън!“, пише тя.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Катастрофи в България
План за възстановяване и устойчивост на България
49-ото Народно събрание
Стрелба в Москва
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: