Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Известна манекенка разбила носа на конкурентка пред Христо Сираков и Любен Дилов
Автор: Екип Varna24.bg 11:36 / 02.10.2020Коментари (0)1502
©
Седмица измина от кончината на бохема Христо Сираков, а коментарите и спомените, които светските персони си обменят за един от най-колоритните ергени и бизнесмени в София, не стихват. Актуалната в последните седмици заради участието си във "Фермата" Жанета Осипова се обясни посмъртно на своя ментор, че ще го обича цял живот, а една камара плеймейтки се изсипаха на поклонението му в храма "Света София" миналия петък. 

Почти с всяка от тях на Сираков приживе бяха приписвани интимни авантюри - къде реални, къде измислени... Но е факт, че всички красавици от най-близкото обкръжение на организатора на конкурса "Мис Плеймейт" са се отбивали през прословутото му имение на Щъркелово гнездо. Коя от тях по твърде личен въпрос, коя по службен - историята замълча завинаги... 

Култова случка зад оградите на планинската резиденция разказа най-верният приятел на Сираков - Любен Дилов-син. В последните години писателят-сатирик и Христо, който почина след усложнения от инсулт, заформиха успешен тандем около издаването на еротичното списание "Плейбой" и конкурса за плеймейтки. 

"Внезапно, на прочутата му вила на Щъркелово гнездо, се засякаха неканени две изключително красиви и известни млади дами. Без излишни словесни престрелки, дамите така се сбиха, че и Брус Лий да беше жив, щеше да има какво да научи от тях. Скован от панаирджийската си душа, аз стоях абсолютно неспособен не само да предприема каквото и да е било, но и да измисля някаква приемлива лъжа, с която уж да замажем конфуза", описа преживяното Дилов-син. 

"Не знам как, но Христо успя първо да ги разтърве, след това да говори насаме с всяка една от тях, редувайки ги така, че другата да не остава достатъчно време сама, за да подпали отново. В края на сцената едната си тръгна, все пак убедена, че Христо е "нейният човек", а другата отиде да си мие разбития нос, убедена в абсолютно същото. Христо - останали вече само двамата - си позволи да се отпусне. 

Седеше в средата на хола, с два стръка прясно взаимно оскубани екстеншъни в ръце, погледна ме леко объркан и попита: "Сега какво да пия?!". Имаше предвид нещо за сърцето, защото то напоследък му играеше номера и често излизаше от ритъм. "Пий шампанско - казах му - на 62 години си и вместо да влачиш подлоги по болнични коридори, току-що две жени от тези, които другите мъже виждат само на кориците на списанията, се изпопребиха за теб! Шампанско пий, идиоте!", разказва още Дилов.  

Той посвети дълъг очерк на своя приятел, с когото дълги години бяха рамо до рамо не само в съвместната им работа около Мъжката библия, но и извън светлините на прожекторите. 

"Този удивителен човек цял живот беше посветен наистина на любовта, красотата и приятелството. И някак между другото успяваше да бъде изключително успешен бизнесмен, грижовен син и баща, и истински верен и на себе си, и приятелите си. Мисля, че тайната е в думите и помислите. За десетилетията, през които го познавам, аз не съм го чул да произнася и едно изречение на омраза! Не оставяйте с грешно впечатление - не говорим за Майка Тереза, а за човек, който снизходително приемаше публичното си прозвище "Стоте манекенки". Снизходително, защото жените в живота и леглото му със сигурност бяха поне десет пъти повече от сто!... Той беше просто заразителен бохем, който увличаше най-вече с добротата си... 

През годините съм се начел и нагледал на всякакви вулгарни обяснения за изключителния му успех сред по-красивото човечество. С новината за смъртта му комплексираните се възпалиха още повече. И всички "обяснения" са до едно като извинението с турското робство. Богат бил, затова му се нахвърляли жените. Повярвайте, не парите привличаха и мъже, и жени около него.

Колкото и да е трудно за вярване, най-голямата му харизма беше именно добротата и всеотдайното carpe diem - улавянето на мига, в който всяка от избранничките му, въпреки славата му на Дон Жуан, се чувстваше първата и единствена жена на света. Всеки приятел беше най-добрият приятел. Всеки партньор - единственият и най-важният.... Христо успяваше да накара всяка жена да се почувства като единствен донор на щастие в живота му", пише за своя другар Дилов-син, цитиран от "Пик".








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
България в еврозоната
Смъртни случаи в България заради фентанил
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (417) 14%
Добре, но можеше и по-добре (392) 13%
Не се справи (573) 19%
Пълна трагедия (1608) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: