Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Известна миска ражда седми наследник на Динко Динев
Автор: Екип Varna24.bg 08:32 / 30.05.2019Коментари (0)5241
©
Преди броени дни Динко Динев събрал семейството си и им съобщил шокираща новина. От казаното всички онемели и трудно преглътнали новината. Милионерът е ценител на женската красота. Зад гърба си има 6 деца от 4 жени, а златотърсачките не спират да търсят път него с надеждата да ги направи свои съпруги. И бързат да му родят дете, мислейки си, че по този начин ще си уредят светло бъдеще. Репортер на "Шоу" разбра коя е последната любовница на бизнесмена. Свикал семейството си и им съобщил, че с младата му приятелка ще стават родители. 

Това ще е седмо дете за бизнесмена и първо за приятелката му Даниела Неделчева, позната ни от риалити конкурса Мис България през 2013 г. За нея знаем, че е на 29 години от Бургас. Носителка е на две бакалавърски степени – "Дизайн“ и "Бизнес администрация“ и се гордее със своите човечност и одухотвореност.

Хора от обкръжението на Динев издават, че Даниела е влезнала сериозно под кожата му. Самият той се хвалел с новото си завоевание, тъй като мислела за интересите му, а не само да харчи готовите пари. Даниела навлязла сериозно в естетиката на бизнеса на известните братя и бранила техния интерес. А пред приятели Даниела споделила, че не мисли да остане с едно дете. Мераците й са да направи Динко Динев баща още два пъти.

Динко скоро ще стане баща за седми път от пета жена. Малцина обаче знаят, че само една е успяла да го заведе до олтара и това е майката на първородните му деца - Нели. Дамата не е известна в публичното пространство и никога не е парадирала с положението на бившия си съпруг. Тя живее в Свети влас с друг мъж и държи магазин в Несебър. 

След нея на семейни начела живее в Росица, която дълги години е работила в бургаската полиция. От нея Динко има дъщеря - Александра, която завърши образованието си в престижен швейцарски колеж. А след края на връзката им звездата изгрява за красивата Соня от Ботевград. Тя го дарява с две деца и се слави като жената, която се е задържала най-дълго до него - цели 7 години. 

Облак надвисва над Соня след появата на плеймейтката Мария Цветкова. И тя го дарява със син през 2010 г., който е кръстен на брат му Йордан. Двамата преживяват бурен романс, а сега на хоризонта е новата тръпка на Динев - Даниела, която ще му роди седми наследник в края на годината.



Още по темата: общо новини по темата: 1301
15.12.2019 »
14.12.2019 »
10.12.2019 »
07.12.2019 »
22.11.2019 »
21.11.2019 »
предишна страница [ 1/217 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Газови доставки
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: