Известна моделка от близкото минало в "Пирогов" заради куче

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:35 / 04.10.2022
1000
Бившата манекенка Венета Харизанова посети спешния кабинет на болница "Пирогов" заради неприятен инцидент. Тя е била нахапана от домашно куче, докато се е разхождала със своя любимец в гората.

"Никога не съм била хапана от улично куче, но от питомно за втори път. Мило семейство разхожда двете си деца с бясно куче из Витоша, което лае всички преминаващи. В следващия момент 4-5-годишното момиченце, което държи на каишка 20 кг куче, го изпуска и резултатът е това. Поне моето животно е живо. Не мога да разбера как може да оставиш толкова малко дете да държи огромно куче, което видимо е агресивно", разказва за цялата случка Харизанова. Директно от планината моделката отива в спешната болница. В клиниката по ортопедия и травматология й оказват спешна помощ и в момента е добре. Според Харизанова инцидентите с домашни любимци зачестяват твърде много, а стопаните не предприемат необходимите мерки.

В последните години Харизанова страни от публичното пространство и отдавна е загърбила ангажиментите си като професионален модел. През 2016 година тя разказа за сериозни здравословни проблеми. Започва да губи рязко килограми, а нито един лекар не успява да й постави диагноза. Отива дори във Виена, където световно известен лекар й поставя грешна диагноза. Той й казва, че страда от лимфоцитна левкемия и й остават няколко месеца. По-късно се извинява, че е объркал диагнозата, пише "България Днес".

Въпросният 74-годишен медик, чието име Харизанова не спомена, бил най-голямото светило в своята област - имунология и алергология. По неговите учебници учат и българските лекари. След като признал грешката си, той казал на Венета Харизанова: "Момиче, бъди спокойна, ще живееш дълго". Уточнил, че симптомите й много приличали на коварното заболяване. След случката от болницата във Виена се извиняват на Харизанова и опрощават сумата за прегледа.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6918):
06.05.2024 Родният хайлайф се скъса да си показва яйцата, Камелия - майстор на
агнешкото
23.04.2024 Певицата Валя с подробности за своята "Рана"
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Бивш футболист отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов и братята му разказаха за уроците, които научаваме от бащите
си
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си
Още новини от Национални новини:
Премиерът Главчев даде казуса с "Мама и Аз" на службите
Германско икономическо издание: Готова ли е България за еврото? "...
Затварят част от магистрала "Тракия" за 2 седмици, вижте къде
ПП-ДБ се регистрираха за изборите 2 в 1, Никола Минчев коментира:...
ПП-ДБ определи водачите на листите за парламентарния вот и кандид...
Светослав Бенчев: От 1 март 2025 г. няма да има бензин на територ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).