Известна журналистка разплака България с прощалните си думи за Албена Ивайлова

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:19 / 22.11.2018
2309
Късно снощи се разбра за трагичната смърт на една от най-известните пиарки в България Албена Ивайлова. Лошата вест бе съобщена от нейни близки. Албена си е отишла след усложнения от бронхопневмония. Днес известната тв журналистка Нери Терзиева сподели във фейсбук профила си детайли от съвместната им работа:

"От двете страни на "Дондуков", между кабинетите на президента и премиера, имаше минно поле. (И сега има). Професионални интриганти го засаждаха, отглеждаха и продаваха. Тяхното лично стопанство беше печелившо. (И сега е.) Но ние двете с Албенка, нагазвахме заран с боси крака между гърмящите устройства, развивахме детонаторите и се прегръщахме насред гладиолите. Опитваха да ни скарат хитроумници, покатерени върху раменете ни, а ние се заливахме от смях.

Казвахме си: - "Пак ги умножихме по нула"! Така, с шеги и закачки, вървеше светът. Нощем подвивах крак на диванчето на "Дондуков" 2, а отсреща, на номер 1, светеше само прозорецът на Албенка... После тръгнахме пред други каузи. С други бенефициенти. Най-топлата топлина в душата ми беше мисълта, че Албенка е наблизо. Вчера Бени си отлетя. Но майката и бащата на Албенка са тук. Али има очите и ръцете на майка си. И също като нея знае къде са мините".

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Какво ще е работното време по празниците за "Кауфланд", "Лидл", "...
Как работодател заплаши с уволнение свой служител, само защото е ...
По празниците на АМ "Хемус": До 3 май ще е двупосочно движението ...
Варненци: Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния сп...
Георг Георгиев: Родствените връзки на ПП и техните семейни реализ...
Гарантират ти 3 000 лева заплата – няма кандидати


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).