Извънредно: Откриха мъртва млада жена на Солниците в Бургас!

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
18:18 / 26.11.2023
1822
Открито е тялото на изчезналата Марина Згурова. От ОДМВР – Бургас съобщиха за Burgas24.bg, че данни, че вероятно жената е в района на бургаски солници, са придобити преди часове. В резултат на разширеното търсене, осъществено чрез пеши подход,  в канал в солниците е открито тялото на 30-годишната жена.

Трупът е откаран за аутопсия в отделение “Съдебна медицина" към УМБАЛ Бургас за установяване на точните причини за настъпилата смърт. По случая е образувано досъдебно производство.

Марина бе в неизвестност от 17.00 ч. на 17 ноември. Въпреки множеството проверени сигнали, касаеща местонахождението й, както и часовете преглед на камерите за видеонаблюдение на територията на бургаска община, почти седмица полицейските служители не разполагаха с точна информация за евентуалното местонахождение на бургазлийката.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Оправдаха Тошко Тодоров-Машора, който бе заплашен от 224 години з...
Вижте симптомите на FLiRT - новият вариант на COVID-19
Радев: Засилваме връзките си с българската общност в Косово
Кола гори в района на голям магазин в Търново
Горанов каза защо не е включен в листите на ГЕРБ за изборите
Бойко Борисов в Стара Загора: Положих всички усилия да не отидем ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).