КПКОНПИ пусна обяви за нови кадри, вижте какви пари предлага

Автор: Диана Бикова
Коментари (0)
13:29 / 28.07.2021
1081
Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество /КПКОНПИ/ търси двама ключови служители за териториалната дирекция в Пловдив с обяви в интернет, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Подопечната на бившия главен прокурор Сотир Цацаров институция явно не разчита само на публикувани в собствения й сайт съобщения за конкурса и е решила да разшири кръга от потенциални кандидати чрез обява в популярния сайт за търсене на кадри и намиране на работа.

Обявеният подбор е за позициите "старши експерт" и "инспектор". Кандидатите за първата длъжност трябва да са с висше образование бакалавър независимо от сферата, но задължително да имат 2 години професионален опит. За втората длъжност се търси магистър по право, но не се изисква минимален професионален опит. За заемането и на двете позиции обаче има специфични изисквания, едно от които е кандидатът да притежава или да получи разрешение за достъп до класифицирана информация до ниво на сигурност "секретно".

Конкурсът ще се проведе на два етапа - решаване на тест и интервю. Допуснатите до втория кръг преди заключителното интервю ще преминат първоначална проверка за почтеност. Заплатата за длъжността "старши експерт" степен 1 е от  730 лева до 1850 лева, а за длъжността "инспектор" степен 1 - от 700 до 1600 лв. Срокът за подаване на документи и за двете позиции е до 5 август включително.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Справедливост след тежки катастрофи: Ще има ли по-бързо правосъди...
Служебният министър на туризма каза ще има ли поскъпване на шезло...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Моторист е загинал при катастрофа в Лясковец
Служебният здравен министър: Имаме данни за епидемично разпростра...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).