Как Palms bet помогна за възхода на Левски и спечелената купа

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:07 / 19.05.2022
959
Отборът на Левски постигна един от най-големите си успехи в историята на 15 май, когато триумфира с Купата на България. Славният клуб от столицата има редица трофеи и подвизи в Европа, като 26 пъти е ставал шампион на страната, но тази Купа на България през 2022 г. е особено сладка за "сините" фенове, тъй като те жадуваха трофей от 2009 г. насам. Има много "виновници“ за успеха на Левски, като разбира се Наско Сираков и Мъри Стоилов са в основата. Но букмейкърската компания palms bet също изигра голяма роля за триумфа на Левски. Без помощта на родния хазартен оператор дори не се знаеше дали "сините“ ще бъдат на картата в момента, тъй като бяха в сериозни финансови затруднения, преди palms bet да помогне на клуба.

Palms Bet и Левски стигнаха ръце за първи път през лятото на 2020 г. Букмейкърската компания стана спонсор на "сините" в труден за отбора момент. Тогава никой си нямаше представа, че партньорството между двете страни ще бъде толкова значимо. През лятото на 2021 г. Левски бе в още по-тежка ситуация. Отборът имаше нужда от нов собственик и свежи пари в касата. На сцената се появи британския бизнесмен Джоузеф Диксън. Той обаче не убеди никого в сериозните си намерения и сделка за закупуването на Левски нямаше.

Провалът в преговорите за Левски означаваше, че клубът може да загуби професионалния си лиценз и да не започне участието си през сезон 2021/22. Букмейкърската къща Palms Bet обаче взе нещата в свои ръце. Един от лидерите в онлайн залозите стана официален партньор на "сините" и увеличи средствата в касата на клуба. Двете страни сключиха договор за пет години, като изпълнителният директор на бетинг компанията Лъчезар Петров бе горд да заяви, че Палмс бет ще работят с Левски. Така клубът от "Георги Аспарухов“ бе малко по-добре финансово и след слаб старт на сезона бе нужна промяна. Наско Сираков се обърна към Мъри Стоилов, като заедно с Палмс бет накараха легендарния специалист за “сините“ фенове да се завърне на "Герена“.

И Мъри извади магическата пръчка и преобрази Левски. Предвид сигурността, която palms bet донесе в клуба, Станимир Стоилов можеше да се концентрира спокойно върху зимната селекция. Левски се подсили с по един – двама играчи на всеки пост – хората, които бяха нужни на Мъри. И Стоилов нямаше нито един слаб трансфер – всички играчи оправдаха очакванията. Левски започна да записва победа след победа. От втората половин на таблицата прогресира до топ 4. "Сините“ победиха Лудогорец на ½-финалите в Купата на България, а на финала надвиха ЦСКА. И това в сезон, който не бе ясно дали въобще ще започнат. Но с помощта на букмейкъра Palms Bet, завръщането на Мъри Стоилов и всеотдайната работа на Наско Сираков, Левски се върна на голямата сцена и започна отново да мачка!

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Неприятна новина за всички българи, които са тръгнали към Гърция ...
Президентът: Без социална справедливост всяко общество е обречено...
Хлебар: Поредният предизборен фойерверк!
Тодор Капитанов: Кодексът на труда е най-нарушаваният закон у нас...
Тези новини за лихвения процент, които ще засегнат много българи
Шофьорите да внимават днес!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).