Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Как Palms bet помогна за възхода на Левски и спечелената купа
Автор: Екип Varna24.bg 12:07 / 19.05.2022Коментари (0)940
©
Отборът на Левски постигна един от най-големите си успехи в историята на 15 май, когато триумфира с Купата на България. Славният клуб от столицата има редица трофеи и подвизи в Европа, като 26 пъти е ставал шампион на страната, но тази Купа на България през 2022 г. е особено сладка за "сините" фенове, тъй като те жадуваха трофей от 2009 г. насам. Има много "виновници“ за успеха на Левски, като разбира се Наско Сираков и Мъри Стоилов са в основата. Но букмейкърската компания palms bet също изигра голяма роля за триумфа на Левски. Без помощта на родния хазартен оператор дори не се знаеше дали "сините“ ще бъдат на картата в момента, тъй като бяха в сериозни финансови затруднения, преди palms bet да помогне на клуба.

Palms Bet и Левски стигнаха ръце за първи път през лятото на 2020 г. Букмейкърската компания стана спонсор на "сините" в труден за отбора момент. Тогава никой си нямаше представа, че партньорството между двете страни ще бъде толкова значимо. През лятото на 2021 г. Левски бе в още по-тежка ситуация. Отборът имаше нужда от нов собственик и свежи пари в касата. На сцената се появи британския бизнесмен Джоузеф Диксън. Той обаче не убеди никого в сериозните си намерения и сделка за закупуването на Левски нямаше.

Провалът в преговорите за Левски означаваше, че клубът може да загуби професионалния си лиценз и да не започне участието си през сезон 2021/22. Букмейкърската къща Palms Bet обаче взе нещата в свои ръце. Един от лидерите в онлайн залозите стана официален партньор на "сините" и увеличи средствата в касата на клуба. Двете страни сключиха договор за пет години, като изпълнителният директор на бетинг компанията Лъчезар Петров бе горд да заяви, че Палмс бет ще работят с Левски. Така клубът от "Георги Аспарухов“ бе малко по-добре финансово и след слаб старт на сезона бе нужна промяна. Наско Сираков се обърна към Мъри Стоилов, като заедно с Палмс бет накараха легендарния специалист за “сините“ фенове да се завърне на "Герена“.

И Мъри извади магическата пръчка и преобрази Левски. Предвид сигурността, която palms bet донесе в клуба, Станимир Стоилов можеше да се концентрира спокойно върху зимната селекция. Левски се подсили с по един – двама играчи на всеки пост – хората, които бяха нужни на Мъри. И Стоилов нямаше нито един слаб трансфер – всички играчи оправдаха очакванията. Левски започна да записва победа след победа. От втората половин на таблицата прогресира до топ 4. "Сините“ победиха Лудогорец на ½-финалите в Купата на България, а на финала надвиха ЦСКА. И това в сезон, който не бе ясно дали въобще ще започнат. Но с помощта на букмейкъра Palms Bet, завръщането на Мъри Стоилов и всеотдайната работа на Наско Сираков, Левски се върна на голямата сцена и започна отново да мачка!








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
Природни стихии
Лоша инфраструктура във Варна
Влизането на България в Шенген
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: