Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Как да изберем система за видеонаблюдение
Автор: Екип Varna24.bg 15:58 / 28.06.2021Коментари (0)928
©
Изборът на система за видеонаблюдение, подходяща за домове, офиси, търговски или обществени сгради, е действително нелека задача. В зависимост от вида на охраняемия обект е необходимо да прецените добре типа камера, компонентите, точната конфигурация и начина на проектиране и изграждане на системата, за да се постигне високата ефективност на работа и правилното функциониране, към което се стремите. 

Какво да имаме предвид при избор на видеонаблюдение

Когато имате колебания относно най-доброто и практично решение за Вашата ситуация, съобразете избора с конкретните си цели. Изберете видеоохранителния сет в зависимост от бюджета си, вида на обекта, за който са предназначени, качеството на изображение, както и степента на активно участие на устройството в процесите. Имайте предвид, че камерите със звук, голям ъгъл на виждане и оптическо увеличение, които покриват точно определен периметър, биха могли да следят дейността на служителите, да анализират поведението на потребители, както и ефективността на работния процес.

Какво целим да постигнем

Когато избирате и конфигурирате Вашия комплект техника за видеонаблюдение, изяснете си причините, поради които Ви е нужна. Именно Вашата цел обосновава критериите, по които ще изберете устройствата. Преценете дали Ви е нужно наблюдение на дома и какъв тип, за да решите дали ще монтирате камерите вътре или ще поставите част от тях извън обекта (в двор, вход). Ако искате да предпазите от злоумишлени действия търговския си обект или да следите работата на персонала си, тогава критериите, по които избирате сета, ще са съвсем различни.

Какви са основните технически изисквания към системите за видеонаблюдение

Основните технически характеристики на средствата за видеонаблюдение следва да бъдат съобразени с тяхното предназначение и целта, с която се използват. Можете да изберете фиксирани или подвижни камери, цифрови или аналогови, инфрачервени или цветни, с по-ниска, или по-висока резолюция. Ако искате да си осигурите допълнително удобство, насочете се към IP устройства. С тях освен, че наблюдавате видеоохраняемия обект от разстояние, дори през телефон, или друго устройство, дори когато те се намират извън LAN мрежата, имате възможност изключително лесно да надградите системата.. Основните изисквания, които системи за видеонаблюдение Kassaba Systems покриват:

Висока резолюция

Широк ъгъл на виждане

Висока степен на прахо- и влагозащита

Минимална светлочувствителност

Висока работна температура и работна влажност

Голям капацитет за съхраняване на записи

Способност за възпроизвеждане на ясна картина в дневен и нощен режим

Отдалечено наблюдение в реално време и преглед на записите от разстояние

Защо да се доверим на Kassaba Systems

Вземете своята система за видеоохрана от Kassaba Systems. Ние сме вносител на доказано висококачествена техника и утвърден лидер в областта на технологичните решения, и конкретно тези, засягащи сигурността на клиентите ни. Изберете своя комплект ефективни камери, които функционират без нужда от окабеляване - чрез безжична, wi-fi връзка. Осигурете си удобство, сигурност и спокойствие, сега!








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: