Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
"Каква невероятна футболна дама" подгрява залозите на efbet от тази седмица
Автор: Екип Varna24.bg 15:37 / 26.05.2021Коментари (0)864
©
"Златната“ Златка и Благой Георгиев са втората звездна двойка в изключителната футболна рекламната серия на efbet. Екранният екшън безапелационно грабна вниманието на феновете на спортни залози. Видеото тематично е посветено предстоящото Европейско първенство 2020, а скандалната плеймейтка, освен съвършени форми, демонстрира и съвършена футболна форма.

"Няма значение дали залагаш на черно или червено, накрая винаги печели русото. #ТръпкатаеНавсякъде“, сподели неустоимата блондинка със своите близо 335 хиляди последователи в Instagtam профила си. Нейният партньор не пропусна да й се възхити с цитата от TVC-то: "Каква невероятна футболна дама“!

В звездната рекламната кампания на efbet "Златната“ Златка и Благой Георгиев са в обкръжението на звездите Красимир Балъков и Валери Божинов, който вече е запазена марка за компанията.

Изключително тематичната футболна реклама продължава кампанията, стартирала началото на годината с Николета Лозанова и Николай Михайлов – "До всеки истински играч стои друг играч“. Брандът efbet отново остава верен на слогана "Тръпката е навсякъде“, а неустоимата Златка надгражда имиджа на "футболните съпруги“, като демонстрира завидни умения с топката.

TVC-то стартира горещо, след като за радост на мъжката аудитория, популярната плеймейтка  спира топката с гърди, а след това прави безапелационен дрибъл с ляв и десен крак, преди да забие неспасяем гол в мрежата. Световните медии гръмват с коментари като: "Нейният талант и професионализъм ме вдъхновиха за това видео“, "Златен гол на Златка“, "Футболната сензация Златка“…И това е само началото, защото сюжетната линия поднася висш пилотаж, като шут с токчета и задна ножица – запазена марка за звезди от ранга на Роналдо и Стоичков.

А какво още е приготвил българският хазартен оператор efbet, особено за предстоящото европейско, следете сайта на efbet и разбира се - социалните мрежи.









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Световна черна хроника
Поскъпване на хранителните продукти
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: