Какво да знаем, ако решим да вземем бърз кредит?

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:29 / 15.11.2016
1444
Бързите кредите са едно от най-лесните решения на проблемите, които се появяват ежедневно пред нас. Хората търсят гъвкави възможности да получат бързи пари в заем. Понякога бързите заеми се оказват и проблем, ако не сме преценили внимателно всички възможности. 

Ако и на вас ви предстоои да вземете бърз заем, имайте предвид:

- Няколко пъти премислете дали да вземете въпросния заем. Ако целта му е само да задоволи каприз, като нов телефон или телевизор, не бързайте. В крайна сметка, това не е най-важния повод за взимане на бърз кредит. Ако става дума за медицинска процедура, плащане на сметка или нещо подобно, не се колебайте и за миг.
- Лесно можете да взимате и online кредити, от комфорта на мобилния ви телефон. Не ви трябва да се редите по опашки или да чакате с куп документи. Спестявате си времето, както и бързо уреждате всички нужни подробности. Това правят всички съвременни хора.
- Ако се колебаете за кредита и ви притеснява и сумата, не се притеснявайте да споделите с най-близките, които и така ще са солидарни с вас за връщането му. Поискайте тяхното мнение и подкрепа.
- Внимателно изберете най-подходящите за вас условия за заем. Не се хвърляйте без ориентация, това е глупаво. Никой не крие нищо от вас, отворете си очите.
- Обсъдете с представителя на компанията всички необходими документи и условия, както и заедно изберете най-добрия погасителен план, с вноски, съобразени с приходите ви. Не бягайте от това съдействие, то е важно за вас.
- Предупредете и на работното си място, че взимате бърз кредит. Хубаво е преките ви ръководители да знаят, за да могат да предвидят евентуално увеличение на заплатата, ако можете да поемате и допълнителни обеми работа.
- Добър повод е да стегнете колана и да решите дали не е полезна идея да направите необходимите икономии, които до момента сте пропускали да осъществите у дома - ток, вода, ненужни сим карти, които плащате, а не използвате. В живота ни често сме консуматори, които купуваме или заявяваме повече, отколкото можем да използваме. Няма смисъл да даваме излишни пари, ако можем да спестим, нали?
- Грижете се за доброто си здраве и не пропускайте да ходите пеша, да спортувате и да мислите оптимистично. Не ви трябват черни мисли и песимизъм, не ви трябва да сте лениви и болни, ако можете да сте щастливи и здрави, нали?
Искрено бихме се радвали, ако сме ви помогнали с тези няколко прости съвета. http://burzi-krediti.com/

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Има ли причина да се притесняваме за цените на горивата по празни...
Проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
Дезинформация: Кой лъже за ваксините срещу коклюш?
Банкери предупредиха: Лихвите по депозитите ще се вдигнат!
Бойко Борисов: Всеки документ се пращаше на Лена да провери дали ...
Делян Добрев: Всеки път, когато са ме викали в кабинета на Пеевск...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).