Какво се случва с Цвети Стоянова?

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:33 / 06.07.2016
2865
Цветелина Стоянова продължава да е в реанимацията в "Пирогов". Актуалното й състояние се подобрява изключително бавно, но има напредък, което е радващо за всички, които се надяват момичето да се върне към нормалния начин на живот. 

"Никой не се наема с прогнози кога и какво ще се случи. Състоянието й е тежко и възстановяването няма да трае нито ден, нито една седмица, нито месец", коментираха наши източници.

Преди няколко дни се появи информация, че след един месец Цвети ще бъде изписана. Лекарите от "Пирогов" били бесни на подобни изказвания и писания, тъй като един месец в медицината и в подобно състояние на пациента означава твърде много. Никой не може да даде прогноза за след два дни, камо ли за след един месец.

Цвети продължава да е интубирана, на апаратно дишане е, тъй като основният проблем с белия й дроб продължава да е налице. Всъщност това най-много тревожи лекарите. В последните няколко дни грацията е имала проблеми и с бъбреците, което обаче е било очаквано от лекуващите.

На моменти се намаляват успокоителните, които й дават, а това я прави малко по-жизнена. Това обаче крие своите рискове за вътрешните органи. Ето защо Цвети прекарва повечето време в сън. Радостната новина е, че чаровната ни гордост чува и реагира на различни команди, като може да движи крайниците си.

Момичетата от ансамбъла днес посетиха гимнастичката, а в сряда заминават за Русия, където ще участват на Световната купа в Казан.



Източник: Блиц

Виж коментарите (0)

Още по темата (58):
01.05.2023 Нов инцидент с бившата гимнастичка Цвети Стоянова!
03.09.2022 Никога не се бе показвала с такава прическа, отива й много
04.05.2022 Върна се от оня свят, а сега е по-мотивирана от всякога
06.10.2020 Нов кошмар за Цвети Стоянова
24.05.2019 Поредна драма в живота на Цвети Стоянова
01.09.2018 Цвети Стоянова изуми всички
Още новини от Национални новини:
Варненци: Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния сп...
Георг Георгиев: Родствените връзки на ПП и техните семейни реализ...
Гарантират ти 3 000 лева заплата – няма кандидати
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...
Хакери измамиха многодетна майка, жена на програмист. Той им обяв...
Проф. Тодор Кантарджиев за коклюша: Антибиотикът трябва да се дав...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).