Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Калин Врачански е силно обиден на колегите си от сериала "Братя"
Автор: Екип Varna24.bg 14:07 / 23.03.2021Коментари (0)2173
©
Калин Врачански е смъртно обиден на колегите си в сериала "Братя" на Нова телевизия, пише "Уикенд". 

Звездата на продукцията, който бе най-разпознаваемото лице в нея в началото на първия сезон, не можел да прости, че зрителите не го харесват толкова, колкото очаквал. От огорчение той спрял да разговаря с екипа и не се появил дори на партито след финала на снимките на сезон 2 преди десетина дни, твърдят запознати.

Още в първите епизоди на "Братя" 2 героят на Калин – Борис Донков, изчезна. Това решение на сценаристите изхвърли актьора от снимачния процес за много дълго време, въпреки че неговото лице е основното, с което се рекламираха новите епизоди.

Според слуховете, екипът е търсел начин да намали екранното присъствие на Врачански, без в същото време да се лиши от неговия герой, който е основен за сюжета – единият от двамата братя, около които се върти действието. Най-хитрото решение било Боби да изчезне.

Оказва се обаче, че не само героят, но и самият Калин като че ли се е изпарил от компанията в "Братя". Няма го в нито един от клиповете от снимачния процес, които напоследък се разпространяват от почти всички други актьори в продукцията. Звездата пази толкова стриктно мълчание около сериала, че създава усещане, че въобще не се интересува от него.

Колежката му Йоанна Темелкова например, за чиято героиня Лора преди началото на сезон 2 не беше ясно дали е жива, не спря да пуска в социалните мрежи снимки от работата в "Братя", макар да не разкриваше дали продължава участието си в продукцията. За разлика от нея Калин се държи така, все едно никога не е работил там. Говори се, че звездата не можел да преглътне, че публиката харесва колегите му повече от самия него. Както е известно, екранният му брат Владимир Михайлов, за когото малко зрители бяха чували, преди да го видят в ролята на Денис Топал, бързо стана най-популярното лице в сериала и бе обявен за новия секссимвол на телевизията. 

Колкото повече звезди заблестяват в "Братя", толкова повече потъва славата на Калин Врачански. Това ударило сериозно по егото на актьора, твърдят хора от продукцията. Досега той не е преживявал подобно фиаско. В каквито и тв продукции да е участвал, дори и в безспорни провали като "Господин Х и морето", Калин неминуемо е бил голямата звезда на екрана. Сега за първи път изпада в миманса и според запознати, го преживява изключително трудно. Стигнало се е дотам, че колегите му да се опитват да го убеждават колко е важен за тях. Но въпреки техните уверения актьорът виждал провала си и, вместо да вини себе си, търсел причината в другите. Дари на зрителите им прави впечатление странното поведение на Врачански. "Сърдит ви е, че харесвате повече брат му", шегуват се те помежду си в коментари на фен страницата на "Братя" във Фейсбук.



Още по темата: общо новини по темата: 2879
15.05.2023 »
17.05.2022 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/480 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Реформи в БДЖ
България в еврозоната
Издирват 17-годишно момиче от Дупница
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: