Калофер се моли за прострелялата се 21-годишна курсантка

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:12 / 09.04.2019
1616
21-годишната Микаела Недялкова от Калофер е курсантката, която се самопростреля в Националния военен университет във Велико Търново. Момичето е много красиво, в родния й град родителите, роднините и приятелите й са ужасно притеснени от инцидента и се молят със сълзи на очи Микаела да оцелее и да се възстанови.

Тя се простреля в гърдите, докато почиства зачисления й автомат "Калашников". За щастие не са засегнати сърцето и важни артерии. "Микела е много добро дете, прекрасно. Много е възпитана, навсякъде и във в всичко е първа. Родителите й са разведени, но момичето живееше и при двамата в Калофер, преди да стане студентка. Доскоро имаше приятел, разделиха се", разказаха пред онлайн изданието "Блиц" местни хора.

Микаела е второкурсничка в университета. Последната информация след инцидента беше, че е в стабилно състояние, но с опасност за живота. От великотърновската болница Микаела беше транспортирана с военния "Спартан" във ВМА. Към момента няма яснота какво е точно състоянието й и дали се подобрява.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Варненци: Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния сп...
Георг Георгиев: Родствените връзки на ПП и техните семейни реализ...
Гарантират ти 3 000 лева заплата – няма кандидати
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...
Хакери измамиха многодетна майка, жена на програмист. Той им обяв...
Проф. Тодор Кантарджиев за коклюша: Антибиотикът трябва да се дав...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).