Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Кандидат за депутат взриви ефира на родна телевизия с неприличен жест
Автор: Екип Varna24.bg 20:46 / 08.09.2022Коментари (0)939
©
Георги Георгиев, водач на листата във Видин на Българско национално обединение (БНО), взриви ефира на БНТ с неприличен жест. Кандидат-депутатът почти показа среден пръст, говорейки за своите политически опоненти и кампаниите, които водят. 

Георгиев гостува в БНТ, за да представи на своите кандидат-избиратели основните цели и приоритети на партията си. Вместо това той се впусна в размишления и заяви, че няма да участва в тази "матрица". 

"Днес нямахме предизборни срещи, няма и да имаме. Ние го обявихме. Опитахме се да обединим много качествени личности и организации, но те се разпиляха. Ние не искаме да участваме в този политически фарс, който се случва, и няма да водим кампания, докато не бъде променена системата", започна той.  

"Залагаме на малко или много да просвещаваме хората. Под кампания имам предвид, че няма да ходим и да си обличаме новите тениски с надпис с номер 3 и да се бутаме в наводнените села.

Да ходим с професионален фотограф и да правим безсмислени кампании. Няма да плащаме за автобуси на Нешка Робева или концерти на Слави Трифонов.

Няма да правим цигания по площадите, да лепим плакати, да слагаме билборди. Ако това имате предвид под кампания, бих казал така", каза още Георгиев и направи неприличен жест, с който възмути водещата на "Още от деня"  Надя Обретенова. 

Обретенова веднага реагира и каза, че това не е възпитано и се извини на зрителите. 

Не беше съзнателно, извини се кандидат депутатът. 

Обретенова обаче добави, че ако така Георгиев общува с избирателите кандидат депутатът не е намерил подходящия подход. 

Георгиев обаче изригна: "Ама моля ви се, даже не показах жест. Само казах. Хората показват среден пръст в парламента и аз мога да си го позволя". 

Обретенова пак го призова да не показва нецензурни жестове. Дай да не задълбаваме, отвърна ѝ Георгиев и продължи с тирадата си. 

"Не желаем да влизаме в тази матрица, в която хората излизат и хвърлят милиони за кампании, вместо да ги дарят на нуждаещите се. Партиите се чудят как да хвърлят милиони за всякакви глупости и само месец преди изборите се сещат за хората. Затова отказваме да участваме  в тази енергийна глупост и лъжа и едни заучени мантри", каза той. 

Водещата му припомни, че целта на това интервю  е да споделите основните си послания, цели и политики и го попита как например ще реши проблема с инфлацията. 

Хората си мислят, че колкото са по сериозни на монитора, толкова са по голямата работа. Трябва да има любов. Това е разковничето, което искам да ви кажа. Как ще сменим системата, като идват изроди в човешки тела? 

Хората на политическия небосклон нямат душа, това са чуждопоклонници. Не знам дали изпълняват чужди интереси. Факт е, че съсипаха държавата. Проблемът трябва да бъде изкоренен. Проблемът е, че даваме власт на хора, които са "олиго май френд", продължи обаче Георгиев. 

След това той припомни как хората щели да бият Кирил Петков с лопатата. По думите му НБО имала всякакви специалисти и хората трябва да гласуват за тях. 

Последното му послание обаче бе "хората да правят каквото си искат, защото те са апостоли на свободата", пише Блиц.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бум на коклюш в България
Зърнената сделка
Парламентарни избори 2024
Задържаха журналиста Димитър Стоянов
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: