Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Караджов: Моделът КОЙ е спонсориран от Русия
Автор: Екип Varna24.bg 10:10 / 01.02.2015Коментари (9)696
©
Общият знаменател на всички скандални сделки е ВТБ - руското разузнаване, руските външни интереси, които целят намеса във вътрешните работи на България. Именно разплитаненто на една от тях - КТБ, ще е истинският тест за Лозан Панов.

Моделът КОЙ е спонсориран от Русия. Той започна да се вихри по времето на НДСВ и ДПС. Тогава за първи път на ДПС беше дадена власт. Те употребяваха властта, за да облагодетелстват самата партия във вид на корпорация. В последствие като един тумор, те изнесоха този начин на работа сред почти всички останали партии в следващите правителства и си създадоха лобита. Това заяви представителят на гражданската квота на Реформаторския блок Гроздан Караджов в ефира на Нова телевизия.

Част от тези комисари продължиха да гравитират около обособилия с по-късно център на това нещо - КТБ, заяви той.

"Кои са пословичните сделки на гигантско ограбване на страната? БТК, отмяната на дълга, КТБ. Активите там вече започват да се крадат. Двете лобита около Василев и Пеевски ще се сблъскат. Който и да надделее, той ще започне да продава активите преди да е дошъл синдикът." е позицията на Караджов.

Според него общият знаменател е ВТБ - руското разузнаване, руските външни интереси, които целят намеса във вътрешните работи на България, която възприемат като губерня. Той беше категоричен, че ще се работи за създаване на анкетна комисия за модела КОЙ.

"Без съмнение Случаят КТБ ще стигне до Върховния касационен съд. Именно това ще е тестът за Лозан Панов и неговите качества за поста." завърши той.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
В България рубладжиите са безчет.По долу коментарите го доказват.Вярно е ,че Русия не е силна,но предателите в България са много и са от време оно.Г-н Караджов си е много прав.Другарю П.... се е взел много на сериозно и си мисли,че е втори Сталин.Жалко джудже!
0
 
 
В статията е публикувано мнението на един параноик. Навремето друг параноик се обяви против Русия но това не ну попречи да се налапа от продажбата на Нефтохим Бургас. Както виждам тук във форума са и дежурните параноици.
-3
 
 
За да се пръкне на белия свят този полуидиот също е виновна Русия. Майка му обикаляше окупационните поделения и рашките я "даряваха" с генен материал подсилен с много самогон, в резултат на което се появи той.
Aнонимен
на 01.02.2015 г.
0
 
 
защо мисли че е русия а не американците.
Aнонимен
на 01.02.2015 г.
-3
 
 
Хайде, пак Русия. Ако беше толкова силна, нали нямаше да се разпадне. Кой какво го засърби се Русия им виновна. Стига. Ако смятате, че българите са прости и роби, да може да продължавате с лъжите. Но не е така и вие лъжци олигарси, много добре знаете, че още малко ви остава.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Природни стихии
Мигранти и бежанци
Парламентарни избори 2024
49-ото Народно събрание
Газови доставки
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: