Каракачанов във Варна: На коалиционния съвет ВМРО поставя темата за доброволните отряди

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:42 / 12.06.2020
1856
Вицепремиерът, министър на отбраната и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов съобщи във Варна, че са две темите, които ще постави на коалиционния съвет в сряда - неприемането на закона за доброволните отряди и спазването на решението на Народното събрание по отношение на приемането на Северна Македания в Европейския съюз, предаде БНР.

Каракачанов каза, че по отношение на закона той е предвиден в коалиционното споразумение, а за Северна Македония трябва твърдо да спазваме претенциите си по отношение на общата ни история и съдържанието на учебниците:

Отхвърленото предложение на закона за доброволните отряди министър Каракачанов коментира така: "Когато си подготвил един законопроект, който е в унисон с тази програма за управление, да се отмяташ в последния момент, когато трябва да го гласуваш, според мен е некоректно. Този закон беше приет на първо четене, беше приет с гласовете на колегите и в комисиите. Той е внесен, както от депутати на ВМРО, така и от депутати на ГЕРБ. Или имаш коалиционни партньори, или си търсиш други. Да го кажат в прав текст."

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Управител на хотел на първа линия в Слънчев бряг: Нямахме избор, ...
Експерт: Харчим повече. Морето много интензивно почна да работи
Очаква ни слънчева неделя 
Цветница е!
Масови проверки на КЗП за ПОС терминали!
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).