Каримански каза какво са си говорили на среднощния коалиционен съвет

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:10 / 01.06.2022
579
Разбрахме се да има списък с цялото законодателство, което е необходимо във връзка с Плана за възстановяване и устойчивост (ПВУ), така че да може средствата от Европа да бъдат най-облекчени от към правна рамка, тоест да могат да пристигнат в България. Това каза Любомир Каримански от "Има такъв народ" във връзка с това какво са се разбрали на Коалиционен съвет във вторник, предаде БГНЕС.

На въпрос за това какво са се разбрали по актуализацията на бюджета, той каза, че параметрите не са дискутирани вчера.

"Разбрахме се, че до четвъртък ще ни бъдат изпратени всички разчети, ще ни бъдат изпратени параметрите за актуализацията на бюджета, както и макрорамката. Надявам се в петък на експертната среща на Коалиционния свет, която ще бъде следобед в 16 часа, да можем да дискутираме повечето неща и всеки един от коалиционните партньори да представи бележки, ако има, или пък съответно нови предложения. Най-важното нещо е, че ни трябва време, дали ще го имаме от четвъртък, зависи кога ще изпратят сами параметри в четвъртък, дали ще го имаме от четвъртък до петък, за да може да направим ясни, точни и по-детайлни и задълбочени предложения, е въпрос на време, наистина", каза Каримански.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Поредна фишинг измама: Хакерите са все по-изобретателни, как да с...
Удариха ни по джоба, дюнерът поскъпна
Симеон Симеонов: Целта на всяка една професионална гимназия е да ...
Проф. Костадин Ангелов към ПП: Питайте си вашите хора, защо подпи...
БАБХ: Най-честото нарушение в магазините преди Великден е неясен ...
"Медицински надзор" извади комплексните оценки за МБАЛ "Мама и аз...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).