Катастрофиралият до Пловдив депутат: Сигурно съм бил в мъртвата му зона!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (6)
10:59 / 04.11.2017
1661
"Добре съм, но зет ми е с 2 счупени ребра и е в болницата в Пловдив". Това разказа депутатът от БСП Димитър Стоянов пред "24 часа". Вчера той катастрофира на магистрала "Тракия", пътувайки от София за Бургас с личната си кола. Стоянов разказа, че е бил заедно със сестра си и зет си, който се возел на задната седалка. И тримата били с колани. Карал депутатът. Инцидентът станал около 144 км на магистралата в посока Бургас. На пътя нямало други автомобили.

"В един момент настигнах "Хюндай" в синьо-зелен цвят. Малко преди да се изравня с него, той рязко навлезе в моето платно. Имам чувството, че може би съм бил в мъртвата зона, в която той няма видимост. Казвам той, но не знам дали е карал мъж, или жена", разказа депутатът. За да избегне катастрофата, той натиснал спирачка, от което колата му се завъртяла, разбила колчетата на магистралата и навлязла в една нива. Хюндаят не спрял и продължил напред. 

От удара в стълб колата била със сериозни поражения, а задната врата се врязала и ударила зет му. Мъжът е приет в УМБАЛ "Св. Георги" в Пловдив. "Важното е, че е жив, защото много се притесних", сподели Стоянов. След като приключи с "Пътна полиция", той ще отиде в болницата да види сестра си и зет си.

Виж коментарите (6)
Още новини от Национални новини:
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Моторист е загинал при катастрофа в Лясковец
Служебният здравен министър: Имаме данни за епидемично разпростра...
Богомил Пешев: Киното създава паралелна реалност и ни дава възмож...
Нинова: Честита Цветница! Нека върбовите клонки внесат в домовете...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).