Като арабски шейх е!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (3)
17:32 / 28.06.2022
1539
През уикенда Благой Георгиев се ожени за своята приятелка Полина Спасова. Това е втори брак за бившия футболен национал, който има 4 деца от три жени. 

Най-големите деца на Благой – Йоана и Давид, са от връзката му с бившата гимнастичка Христина Витанова.

Днес 37-годишната дама работи в компания за недвижими имоти.

"Христина е най-новият член на екипа, но ентусиазмът, с който започна работата си като "Консултант недвижими имоти“, със сигурност ще я отведе далеч. Хриси е бивш национален състезател по художествена гимнастика и носи цялото изяществото, което този спорт сътворява, но й е дал и качества, които за работата в бизнеса, са изключително важни – дисциплина, отговорност, взаимодействие в екип. Христина е майка на две прекрасни деца и знае какво значи да съграждаш дом за другите. Тя работи с цялата палитра от клиенти, но специализира в работа с купувачи“ – четем в сайта на нейния работодател.

Третото дете на Благой – Елай, е от рускинята Есмер Омерова. Те се ожениха през септември 2015 г. в Москва, а момченцето се роди през юли 2016 г.

През март 2018 г. Георгиев призна пред bTV, че е в процес на развод. В единственото интервю по темата той поясни, че раздялата е по взаимно съгласие.

"Детето ще е с майка си, не искам да ги разделям. Често пътувам до Москва и ще го виждам, когато мога. Не мога да живея без децата си… Нямам проблеми с Есмер и Хриси, отношенията ни са приятелски. Няма трети човек, който да е намесен и при двете раздели“ – сподели Благой пред bTV.

В края на 2020 г. Есмер се омъжи за Максим Давидов.

Информацията събра LadyZone.

Виж коментарите (3)
Още новини от Национални новини:
Масови проверки на КЗП за ПОС терминали!
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
Свалянето на Росен Желязков от новата сглобка ПП-ДБ, БСП, "Възраж...
МЕ: България и Турция ще продължат да си сътрудничат за гарантира...
Нов дълг се очаква да бъде набран в средата на май, ето каква е с...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).