"Кауфланд" отговориха: В магазина незабавно е била извършена обстойна дезинфекция и дератизация

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (11)
13:07 / 15.02.2022
1979
Във връзка с публикуваната статия със заглавие "Във Фейсбук публикуваха снимка от магазин, мишка се разхожда във витрина" в Sofia24.bg - Kaufland България изразява следното становище: 

Здравейте,

Във връзка с публикация от 14.02.2022 г. на сайта sofia24.bg, със заглавие "Във Фейсбук публикуваха снимка от магазин, мишка се разхожда във витрина“, бихме искали да публикувате правото на отговор на Kaufland България.

Становище на Kaufland България във връзка с публикация в интернет изданието Sofia24.bg.

Във връзка със статията "Във Фейсбук публикуваха снимка от магазин, мишка се разхожда във витрина“ в интернет сайта sofia24.bg, Kaufland България изразява следното становище:

Искаме да уверим всички клиенти на Kaufland България, че за нас тяхната безопасност и здраве са на първо място и ежедневно прилагаме стриктно високи стандарти за качество, хигиена и безопасност на продуктите. Екипът ни се отнася изключително сериозно към възникналата ситуация. В магазина незабавно е била извършена обстойна дезинфекция и дератизация, а компрометираната стока е била своевременно премахната и подменена.

Хигиената е абсолютен приоритет във всички търговски обекти на Kaufland, въпреки това ще предприемем допълнителни мерки, за да се гарантира недопускане на подобни случаи в бъдеще.

Поднасяме извинения за причиненото неудобство.

С уважение,

Екипът на Kaufland България

Виж коментарите (11)
Още новини от Национални новини:
Йотова: Българското читалище носи светлината на кандилото пред ик...
Кошмарно пътуване за българите към Гърция
Опасна търговия с лекарства в интернет
Проф. д-р Костадин Ангелов от Велико Търново: Нашите основни опон...
Спортното министерство проверява тотото
Бойко Борисов: Ще правим правителство с ПП-ДБ, но този път ние ще...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).